Citiraj Mukica prvotno napisa
danas sam ostala i bez posla
Mukice, baš mi je žao! Znam da nije tema, ali... Imaš li šta u vidu da negdje drugo se zaposliš?
I zar nemaš ti 3 djece?

Zanima me koliko pažnje pridajete takvom nametanju stereotipa. Jer ako je obitelj disfunkcionalna uopće nije bitan njen sastav; isto vrijedi i za uspješne zajednice
Ovo je po meni NAJBITNIJE, mislim da stastav nije bitan, i ono što je iz mog iskustva jako bitno je KVALITETNO vrijeme koje se provodi sa djecom, a koje je jako teško provoditi kada si samohran roditelj, jer jednostavno nemaš vremena i osiguravanje i samog opstanka je sasvim dovoljno i stresno, ali ljubav i pažnja koja se daje djetetu je ono što se od roditelja očekuje - uz usmjeravanje, ali uz veliko razumijevanje i bez "vodanja kroz život", tj. preuzimanje potpune kontrole nad djetetom (moje mišljenje).
I nešto jako bitno, a to je karakter djeteta sa kojim se dijete rodi, makar ja mislim da je jako puno toga urođeno.

Rastavljenu djecu ne gledam ništa drugačije nego odnos kakav roditelj ima prema djeci i na koji način pristupa problemima vezanim za djecu.