I mene to muči već neko vrijeme i čini mi se da je sve izraženije, a pogotovo ujutro. Točno tako kako si ti opisala što se doživljaja tiče. Ja nisam primjetila nikakve bijele grudice, al mi je stražnji dio jezika prekriven nečim bjelkastim.

E sad, s obzirom da to već traje neko vrijeme ja sam u međuvremenu bila kod doktora (ne zbog toga), ali pregledavano mi je grlo, i brisevi (negativni) i pila antibiotike zbok neke druge upale ali to je i dalje tako. S mandulama nikad u životu nisam imala problema.

Ono što sam primjetila da je to definitivno katastrofa izraženo pred mengu i za vrijeme menge tako da mislim da ima neke veze sa hormonima i usporenom probavom te dane.

I da, pranje zubi i struganje četkicom tih bijelih naslaga ujutro ništa ne pomaže, taj smrad nestane tek kad doručkujem, dakle napunim želudac. Ne znam, možda je refluks u pitanju.

Uglavnom, još uvijek nemam rješenje, al eto da znaš da nas ima još.

p.s. Grozno mi je kad me MM s grimasom pita pa zar nisi oprala zube, a ja velim jesam (da oprala, sastrugala sve) i onda njegov zbunjeni izraz lica...