1. Nedosljednost Direkcije za pomagala HZZO u odobravanju pomagala za kateterizaciju gdje se djeci sa istom dijagnozom i istim načinom liječenja odobravaju različite količine i vrste pomagala. (grrrr,rekli su jednoj mami nek ISKUHAVA kateter)
2. CZSS ne žele primiti zahtjeve za utvrđivanje prava na osobnu invalidninu ako je dijete mlađe od 8 mjeseci. Nisu to argumentirali nijednim pozitivnim pravnim propisom (nek me ispravi netko ako griješim). U ovom slučaju preporučam slanje zahtjeva poštom sa povrtanicom,onda ima odgovor mora biti PISAN i ARGUMENTIRAN.
3. Točno 14 roditelja reklo mi je da su im socijalni radnici rekli da ne ostvaruju pravo na status roditelja njegovatelja bez da su htjeli primiti njihov zahtjev za utvrđivanje prava na status. Ništa na papiru!! Inzistirajte,ili šaljite poštom!
4. Putni nalozi - mama iz Belog Manastira ne može dobiti putni nalog za vježbe u Cekinu (S.Brod) jer ima u blizini organiziranu fizikalnu terapiju,ali koja ni najmanje ne zadovoljava potrebe djeteta.
Sjetiti ću se još,sad sam na poslu,ovo je s vrha jezika.