Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: 9 dana od ET,visok krvni pritisak....

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno 9 dana od ET,visok krvni pritisak....

Sad sam dosla od doktora...naime vec 5 dana imam jake glavobolje,koje prestaju samo uz pomoc tableta.Danas sam svratila kod svog doktora da mi izmjeri pritisak(uvijek mi je prenizak)..kad ono 150/100!!!
    Dr kaze da moram nazvati svog ginekologa koji je radio ivf,da postoji vjerovatnoca da je zbog hormona i prejake stimulacije
    Ja sam mislila sutra da idem na odmor,sad ne znam sta da radim,pravo sam se uplasila.Ima li neko sa slicnim iskustvom???
    help

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

stimulacija hormonima može utjecati na koagulaciju, a isto tako i na krvni tlak

visoki tlak ne treba zanemariti te ti stoga preporučujem da se što prije javiš liječniku

važno je pitanje kakv ti je tlak inače?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

choco, ne znam što reći, osim da danas i ja već peti dan imam jaku glavobolju i tablete ne pomažu (a nisam bila na stimulaciji), da nije ipak ovo vrijeme :? (mnogi se žale ovaj tjedan).
    Ipak se javi liječniku, kako ti sretna35 reče, nikad ne znaš.

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

pritisak mi je uvijek nizak...zato se dr i iznenadio.nadam se da je zbog vremena samo.zvala sam ginekologa,nije dostupan.
    inace sam jako nervozna i opterecena svom ovom ivf procedurom.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne znam kakva je povezanost sa stimulacijom... Visoki tlak nije bezazlen bez obzira u kojem trenutku se pojavio- zato, poslušaj dr. i javi se svom MPO liječniku.
    Kad se radi o tlaku i trudnoći, onda je vrijednost 140/90 granica nakon koje slijedi hospitalizacija..

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

U međuvremenu, uzmi nešto za umirenje (meni je bio ordiniran normabel)!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Choco, meni je u 2.IVF-u tlak bio 140/90 a inace sam super ako je 100/60 jer cesto bude i ispod toga ali mi je i puls bio ubrzan.Naravno da je sve bilo na nervnoj bazi sto nisam htjela priznati dok mi i moj MPO-vac i internist nisu to potvrdili.Ipak se javi doktoru jer nikad se ne zna, bices mirnija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •