-
9 dana od ET,visok krvni pritisak....
Sad sam dosla od doktora...naime vec 5 dana imam jake glavobolje,koje prestaju samo uz pomoc tableta.Danas sam svratila kod svog doktora da mi izmjeri pritisak(uvijek mi je prenizak)..kad ono 150/100!!!
Dr kaze da moram nazvati svog ginekologa koji je radio ivf,da postoji vjerovatnoca da je zbog hormona i prejake stimulacije
Ja sam mislila sutra da idem na odmor,sad ne znam sta da radim,pravo sam se uplasila.Ima li neko sa slicnim iskustvom???
help
-
stimulacija hormonima može utjecati na koagulaciju, a isto tako i na krvni tlak
visoki tlak ne treba zanemariti te ti stoga preporučujem da se što prije javiš liječniku
važno je pitanje kakv ti je tlak inače?
-
choco, ne znam što reći, osim da danas i ja već peti dan imam jaku glavobolju i tablete ne pomažu (a nisam bila na stimulaciji), da nije ipak ovo vrijeme :? (mnogi se žale ovaj tjedan).
Ipak se javi liječniku, kako ti sretna35 reče, nikad ne znaš.
-
pritisak mi je uvijek nizak...zato se dr i iznenadio.nadam se da je zbog vremena samo.zvala sam ginekologa,nije dostupan.
inace sam jako nervozna i opterecena svom ovom ivf procedurom.
-
Ne znam kakva je povezanost sa stimulacijom... Visoki tlak nije bezazlen bez obzira u kojem trenutku se pojavio- zato, poslušaj dr. i javi se svom MPO liječniku.
Kad se radi o tlaku i trudnoći, onda je vrijednost 140/90 granica nakon koje slijedi hospitalizacija..
-
U međuvremenu, uzmi nešto za umirenje (meni je bio ordiniran normabel)!
-
Choco, meni je u 2.IVF-u tlak bio 140/90 a inace sam super ako je 100/60 jer cesto bude i ispod toga ali mi je i puls bio ubrzan.Naravno da je sve bilo na nervnoj bazi sto nisam htjela priznati dok mi i moj MPO-vac i internist nisu to potvrdili.Ipak se javi doktoru jer nikad se ne zna, bices mirnija.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma