Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: Rodiljna briga ??? Roditelj izvan sustava rada???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    muzu neces na porodiljnom moci biti porezna olaksica tj. on ce morati vratiti taj novac na kraju godine (jer budu tvoji godisnji prihodi veci od 10.000 kuna )
    bolje da se raspitate na poreznoj nego da vracate novac kasnije
    Hvala na ovoj informaciji. (Provjeravaju stvarno?)

Nego, u kojem vremenskom roku od rođenja djetata moramo na HZZO da bi ostavrila tu naknadu od 1600 kn kao roditelj van sustava rada? I koji dokumenti su točno potrebni?
    Hvala na odgovoru

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na ovoj informaciji. (Provjeravaju stvarno?)

Nego, u kojem vremenskom roku od rođenja djetata moramo na HZZO da bi ostavrila tu naknadu od 1600 kn kao roditelj van sustava rada? I koji dokumenti su točno potrebni?
    Hvala na odgovoru
    30 dana, preslik osobne, potvrda o prebivalištu, preslik zdravstvene iskaznice za tebe i dijete, ispunjen zahtjev,rodni list bebe

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ciao mamasan,želim samo još nešto pitati. Ako sam korisnica porođajne naknade kao majka izvan sustava rada, da li će smetati ako mi bude povremeno (radi se o vrlo niskim svotama) isplaćivan koji autorski honorar? Da li će mi obustaviti porođajnu naknadu? Mislim, strah me, ali to su zaista smiješne cifre jedan put u tri mjeseca.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj jošjednamama prvotno napisa Vidi poruku
    Ciao mamasan,želim samo još nešto pitati. Ako sam korisnica porođajne naknade kao majka izvan sustava rada, da li će smetati ako mi bude povremeno (radi se o vrlo niskim svotama) isplaćivan koji autorski honorar? Da li će mi obustaviti porođajnu naknadu? Mislim, strah me, ali to su zaista smiješne cifre jedan put u tri mjeseca.
    Molim vas da li mi netko zna odgovoriti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •