Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Smrad, zadah iz usta

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Smrad, zadah iz usta

E to me jako muči a ne znam kaj da radim.
    U zadnjih možda pola godine D ima dosta jak zadah iz usta. Nekad znam i preko dana osjetiti ali ujutro je obavezno i to dosta se osjeti.
    Navečer jede zadnji obrok kako kad ali uglavnom je raznovrstana i nije mliječni.
    I naravno obavezno pranje zubiju prije spavanja i ujutro koma kako smrdi iz usta.
    Kaj preporučate......

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam imala isti problem kad sam bila mala. mama je mislila da imam pokvarene zube, zubarica je tvrdila da je sve ok, i da to smrdi iz želuca.
    a u pubertetu sam otkrila zubni konac i sve riješila. imam dosta guste zube, i hrana se tamo zadržavala čak i nakon pranja zubi.
    posljedica - svi kutnjaci popravljani u zadnji tren (već kad je karijes prodro duboko). karijes se razvijao između zubi, što je malo teže otkrit, a još teže popravit. zubar se treba malo više potrudit.

Galija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I nama se s vremena na vrijeme zna ujutro javiti neugodan zadah iz usta.
    Bila sam i kod doktora zbog toga i prvo kaj je pitao bilo je da li ima problema sa sinusima. Kad sam rekla da je sve OK, rekao je da se ništ ne brinem i da se to kod neke djece zna javiti.
    Sa više strana sam čula da to može biti i od gladi, pa sam počela malo pratiti i stvarno kad bi bio koji dan da slabije jede uglavnom bi ujutro bio zadah iz usta (ali opet ima i dana kad dobro jede pa se opet javi zadah, ali to je rijeđe).
    Vjerujem u stručnost i iskustvo našeg pedijatra tako da se više ne zabrinjavam.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja kćer je, dok je imala problema s krajnicima (svim) imala prestrašan zadah iz usta. Jeste to provjeravali?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

moj ima gadan zadah ako ima pneumokok u nosu, pa mu se gnoj slijeva u grlo

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Galija- mislim da kod nas to nema veze svaki dan skroz normalno jede neki dan više neki manje, ali uglavnom dosta jede. Mislim da nije to to.

Trina-pa moram priznati da nema sa tim problema.Ne sjećam se kad je bio bolestan i da ga je bolilo grlo.

Svijetlic-a reci kad ima taj pnemuokok jel mu onda curi nos, odnosno kakvi su simptomi i kako se to otkrije.

U principu niikad nisam to napomenula doktorici. Nismo ni dugo bili, da kucnem u drvo.
    A i kad dođem zaboravim.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zadah iz usta može biti i ukoliko na spavanje ide prije nego prođe najmanje 2 sata od zadnjeg obroka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •