-
Bumbo baby seat - Kaj mislite?
Što mislite o ovome http://www.bumbo.ca/product_features.htm
Ja dobila od family preko bare a nisam ziher da li da koristim ili ne. Anja je sada 6 mjeseci i još se ne diže iz ležećeg u sjedeći iako je dosta čvrsta i danas kod pedice kada ju je posjela je sjedila sama minuticu. Piše da pedijatri i ortopedi preporučaju i dobilo je nekoliko međunarodnih nagrada ali ja ipak nisam sigurna. Kaj vi velite?
-
ne znam...i ako nije štetno, poantu ne vidim :? kad bude mogla sjediti, sjedit će
-
Osoblje foruma
na goljaku su to imali ali ne znam da li dijete koje nema nikakvih problema treba stavlojati u to prije nego se samo posjedne. ipak se time uplicemo u prirodni tok i razvoj :/
-
Leonisa - a za što su to koristili na Goljaku?
-
U principu, za djecu koja ne mogu sjediti da bi vježbala rad rukama - i zapravo da dobiju iskustvo sjedenja. Lea je bila dosta hipotona u leđima i nama je terapeutica čak i preporučila taj Bumbo, ali fizijatar je rekao da to nije za zdravu djecu, da zdrava djeca sama trebaju doći do sjedećeg položaja.
-
Tu ne mislim na djecu od 6 mjeseci koja još ne sjede nego na djecu koja ne sjede jer imaju ozbiljne motoričke poteškoće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma