Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 73 od 73

Tema: dopisivanje sa drugim osobama....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bambi, nitko nije rekao da je razgovor sa nepoznatim muškarcima automatski flert. ali ako bi taj razgovor mogao postati predmetom nečije ljubomore (a radi se o supružnicima) onda nije ni tako inocent, ne?
    čuj predmetom ljubomore može biti dosta toga
    al je moj muž ljubomoran što ja časkam sa drugima to bih morala prekinut, al ja sam gledišta da brak nije robija i dajem si izvijesnu slobodu 8)
    jer takav način komunikacije mi je trenutno dostupan, odnosno bio dostupan neko vrijeme dok sam bila dosta ograničena samo na kuću i djecu
    više nisam u takvoj komunikaciji jer sam iskustveno shvatila da je kvalitetnija konverzacija uživo zbog toga što se dosta toga može virtualno krivo protumačit

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    nema na čemu
    nisam tebi rekla hvala već forumašici lidač

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Bambi prvotno napisa
    hvala!
    meni to dopisivanje nije ugrozilo brak jer ne održavam kontakte na dugo vremena
    sve zapravo prijeđe u dosadu i kontakti se prekinu...
    al naslušala sam se jako zanimljivih priča o braku, djeci, ljubomori...iz muške perspektive, ma za knjigu napisat!
    XXXX

koda ja pisem samo sto su me u pocetku odmah prekinuli nekim izjavama...tako i ja dopisivam se i na kraju postane dosada i onda opet iznova s nekim drugim...

i ljubomoreeeee nema jer nema razloga biti

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Bambi prvotno napisa
    čuj predmetom ljubomore može biti dosta toga
    al je moj muž ljubomoran što ja časkam sa drugima to bih morala prekinut, al ja sam gledišta da brak nije robija i dajem si izvijesnu slobodu 8)
    jer takav način komunikacije mi je trenutno dostupan, odnosno bio dostupan neko vrijeme dok sam bila dosta ograničena samo na kuću i djecu
    više nisam u takvoj komunikaciji jer sam iskustveno shvatila da je kvalitetnija konverzacija uživo zbog toga što se dosta toga može virtualno krivo protumačit
    i to potpisujem...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pa najbolje da se onda dopisujete negdje, ionako ste se super skužile

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam kao klinka upadala na chatove i brbljala s ljudima iz čiste dosade. One koji su krenuli sa nabacivanjem i frajerskim forama sam odmah otkantavala. Meni je to bila čista zabava. Nikad nisam bila iste dobi, istog izgleda, iste škole....Jednom sam se čak pravila da sam muško pa iskušavala do koje granice mogu prevariti curu da se bar malo zapali za mene Meni je to sve bilo zakon Ali mi je jako jako brzo dosadilo.

Onda sam prešla na forume...na jednom forumu sam postala moderator i morala sam se dogovarati sa adminom i drugim modovima preko skypea. Pa znate već kako to ide....on je prijatelj sa ovim članom foruma pa ubaci njega u chat ili konverzaciju....i tako unedogled. Uglavnom- na kraju sam imala na skypeu modove i admina i koje 3 osobe koje su mi baš postale drage kao prijatelji. S niti jednom osobom s tog foruma se nikada nisam našla. Valjda nikome nisam dovoljno vjerovala pa nisam ni pomišljala na neko druženje.

Nakon toga sam počela igrati jednu igricu i imala na skypeu neke likove koji su također igrali tu igricu...ali samo i jedino zbog te igrice. Druge stvari nam nikad niti nisu bile tema osim igrice Pa me prošlo i to.

Već dugo, dugo imam skype, icq i facebook iz samo jednog razloga- da se čujem sa dragim i poznatim ljudima. Za druge stvari trenutno niti nemam vremena.

Sad, meni nije jasno zašto si ti otvorila ovu temu? Jesi li ti možda malo ljubomorna na razgovore svog muža? Ili ti je pomalo čudno što to radite pa tražiš nekoga tko slično radi? Ili ti se više i ne sviđa tako ta ideja o chatanju?
    Ne znam što je, ali netko tko radi nešta i misli da je to normalno, niti ne razmišlja o tome, a kamoli da otvara temu o tome na forumu. Vjerujem da tu postoji neki nastavak priče

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Ne znam što je, ali netko tko radi nešta i misli da je to normalno, niti ne razmišlja o tome, a kamoli da otvara temu o tome na forumu. Vjerujem da tu postoji neki nastavak priče
    i ja čekam da vidim u kojem grmu leži zec

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ili ti je pomalo čudno što to radite pa tražiš nekoga tko slično radi?
    pa ovo je, to je (meni) skroz jasno iz prvog posta

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    pa kaj ne velite

mi ovako ko ćorave koke - kljucamo, pretpostavljamo i svašta nešto.

nhf

clumsy mum - baš si mi opako odgovorila, no ja uopće nisam bila tako negativno usmjerena a ni ne mogu znati da si ti imala int. c. pa ti nisu fora roll eyes smajlići i taj nabrijani ton.

A ovo:

Ono što me je nateralo da pitam ovo što sam pitala jeste činjenica da ako nešto kriješ od supruga onda to defaultu nije baš nevino a ako želiš da sa nekim (ne)poznatim imaš nešto što nije baš nevino šta onda tražiš pored supruga? Nemojmo samo o tome kako je zdravo imati poneki flert - cyberflert i onaj in vivo su dva dijametralno suprotna pojma
    ..se nadam se nije odnosilo na moj post jer ne znam kako bih spojila jedno i drugo.

Niti mislim da je zdravo imati bilo kakav flert pa tako ni cyber ali ni ne mislim da su toliko suprotni. Ok, to je sad više stvar osobnog doživljaja a nije ni tema.

Mene je malo začudilo pitanje znaju li supruzi da smo negdje na netu. Mislim, moj zna, naravno, jer je njegov lap. odmah di mog kompa. Samo, nema na što biti ljubomoran.
    Nisam uopšte bila nabrijana, možda su smajlići naveli na kriv dojam, niti se ovo drugo boldano odnosilo na tebe - diskutujemo na zadatu temu i niko nikog ne vređa

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    heh tiwi, a meni je izgledao kao da clumsy koluta ocima na to sto je imala internet caffe, kao "sto mi je to trebalo" (i da si ju onda ti shvatila "opako" zato sta ima namrsteni avatar)
    Ne, nego kao ''joj, čega sam se ja sve nagledala u tih 5 godina ''. Kad bih samo mogla da nabrajam i detaljišem, od muškarca koji 3 godine zavlači ostale muškarce sa webcam-ima predstavljajući se kao žensko do rasturanja brakova na potezu moj netcaffe-konkrurentski netcaffe (muž kod nas, žena dve ulice niže )

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Sad, meni nije jasno zašto si ti otvorila ovu temu? Jesi li ti možda malo ljubomorna na razgovore svog muža? Ili ti je pomalo čudno što to radite pa tražiš nekoga tko slično radi? Ili ti se više i ne sviđa tako ta ideja o chatanju?
    1.zato sto me zanimalo radi li tko to jos.
    2.nisam ljubomorna jer da jesam to bi mu rekla i prestao bi.
    3.a mozda mi je malo cudno tj.nije bilo sve dok nam par ljudi reklo da nismo normalni (a ja u tome svemu nevidim nista lose pa me zanimalo grijesimo li)

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa
    Citiraj koryanshea prvotno napisa
    heh tiwi, a meni je izgledao kao da clumsy koluta ocima na to sto je imala internet caffe, kao "sto mi je to trebalo"
    Ne, nego kao ''joj, čega sam se ja sve nagledala u tih 5 godina ''.
    e, e i to

ma ljudi stvarno svasta rade, bezveze...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj lidać prvotno napisa

1.zato sto me zanimalo radi li tko to jos.
    2.nisam ljubomorna jer da jesam to bi mu rekla i prestao bi.
    3.a mozda mi je malo cudno tj.nije bilo sve dok nam par ljudi reklo da nismo normalni (a ja u tome svemu nevidim nista lose pa me zanimalo grijesimo li)

a sto ne biste bili normalni??? ja to nis ne kontam???
    mm i ja smo forumasi i bas se volimo dopisivat . cak smo neke forumase i upoznali (ja svoje, on svoje). Mnogi nam dolaze kuci. Prosle godine smo isli na sastanak forumasa u Italiju U Toskanu na bike trke

Preko neta smo upoznali toliko interesantnih ljudi, da sam mu zahvalna do groba cak smo se mm i ja upoznali preko neta

s druge strane net nam ne sluzi sa flert (stari smo mi za to ), ali da chakulamo sa ljudima, chakulamo. Evo i vi ste mi nepoznati, pa se fino ispricamo

lidac, sta te briga za druge. imam i ja dosta ljudi sto ne kontaju smisao forumanja. pa nismo svi isti. razliciti smo i imamo razlicite interese. meni je uvijek trebalo malo vise druzenja, nego ostalim ljudima. mislim da to sada kad nemam vremena za vanjsko druzenje, nadoknadjujem preko neta. sto da ne.
    s druge strane muzeva i moja veza se zasniva na povjerenju, tako da ljubomori nema mjesta :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i sto su mi ovako krupna slova :shock:

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Žalosno je jedno: što su servisi za upoznavanje ljudi u svrhu "druženja i upoznavanja zanimljvih ljudi" (uglavnom suprotnog spola) prepuni ekipe koja je u braku i koja to skriva od muža/žene.
    Pritom su uvjereni da njihovom bračnom partneru tako nešto niiikada ne bi palo na pamet..

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

od kafana, restorana, hotela, radnih mjesta, seminara itd, itd.. Znaci, net je samo jedna mogucnost vise.

inace, licno smatram ko je flertuje i vara partnera preko neta, da to isto radi i kada nije na mrezi

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    i sto su mi ovako krupna slova :shock:

:valjam se od smijeha:

Clummsy mum - super, drago mi je da sam samo zabrijala

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

od nepoznatih ljudi, dopisujem se samo sa curama sa rode.
    a nakon razmijenjenih mnogih bas jako privatnih informacija, definitivno dozivljavam kao da se poznajemo. cak bih voljela bih da neke od cura zive blize meni pa da mozemo i da se sretnemo, ali ovako ostajemo na nick-ovima...

sto se ostalih portala tice, kao FCB na primjer, naravno da vecina modernog svijeta danas tamo visi, ukljucujuci naravno i roditelje...ali moj licni problem sa FCB je da ti kreira osjecaj da imas 'svoj' network od 60-70 (ili mnogo vise!) ljudi, i ti u neko doba pocnes u tu iluziju i da vjerujes...
    a kada dodje tvoj rodjendan, npr., i kada te posjete i zagrle 'samo' tri-cetiri prijatelja (naravno, oni koji zive u tvom mjestu i kojima cesto vec nedeljama nisi stigao ni da se javis...), onda neke stvari postaju jasnije...

da rezimiram, internet je super ali po mom misljenju lokalizam ima znacajne prednosti

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Facebook mi sluzi za razbijanje dosade! Dopisujem se s ljudima koje znam u RL ali se ne stignemo vidjeti cesto, a i dopisujem se svaki dan s prvom susjedom, pa se tako zovemo na kavu
    Nepoznatima odgovorim ako oni meni prvi nesto napisu, ako je osoba ok i normalna (pod tim mislim ako se normalno razgovaramo o opcenitim stvarima i nema aluzija na sex ili nesto sl.) onda to moze trajati duze. Cim vidim da su krenule "pricice" dopisivanju je kraj! Ne zbog MM-a nego zbog mene, meni se to neda niti vidim nekog smisla.

Nekoc davno (kad sam bila mlada i luda ) dopisivala sam se s puuuno ljudi, muskim i zenskim osobama, iz HR i svih krajeva svijeta.
    Dandanas sam frendica sa deckom iz NY, kojeg sam upoznala na chatu prije 7 godina. Inace je iz Zg, cak smo i kavu popili. MM to zna (onda jos nismo bili u braku) i nikad nije bilo problema zbog toga, ja sam mu rekla da cu se nac s njim jer ne mogu vjerovat da je stvarno tako zgodan kao na slici koju mi je poslao Ali je! Stvarno je zgodan! I zauzet, isto kao i ja. Dakle, popili smo kavu i svatko svojim putem.

Ne znam cemu drame oko takvih stvari, ako cu bas htjel flertovat ili prevarit muza, chat, facebook, gmail i sl. mi nisu potrebni. Mozda bas upoznam nekog u ducanu!

Povjerenje, drage moje, povjerenje je temelj braka!

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jer ne mogu vjerovat da je stvarno tako zgodan kao na slici koju mi je poslao Ali je! Stvarno je zgodan!
    Brzo je negdje ovdje na rodu stavi da se i mi divimo ljepotanu!

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam i na facebooku i na skypu...kad nađem vremena. našla
    sam dosta ljudi iz osnovne škole sa kojima se čujem i tako. ne dopisujem se s nekim koga ne poznam...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne dopisujem se s nepoznatima. Na FB nisam, nemam niti vremena i čini mi se da on oduzima dosta vremena.
    Koristim MSN, najviše na poslu kad nešto trebam od svojih informatičara van zemlje i to nam je najbrže.
    Nekad mi se kćer spoji od kuće na MSN, pa umjesto da visimo na telefonu, dopisujemo se.
    Tu i tamo se ubaci moja sekica na google talk.
    I to je to.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa i ja chatove koristim najvise za komunikaciju sa sestrom, prijateljima koji su u drugom gradu, s deckom dok je na poslu , s mamom ako je na putu dalekom...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •