Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Mala škola dojenja u Puli 04.04.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Mala škola dojenja u Puli 04.04.

U subotu, 04.04. 2009. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula, Kandlerova 39, održat će se radionica o dojenju.
    Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
    Početak radionice je u 10 sati, predviđeno trajanje dva sata.
    Zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava na broj telefona 098 962 17 99 .
    Radionica je besplatna! Veselimo se vašem dolasku!

ajmo trudnice :D

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Joj,da bar imam nekoga da mi pričuva malog :/ .Nadam se uspješnom dojenju ovaj put.

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj iva9 prvotno napisa
    Joj,da bar imam nekoga da mi pričuva malog :/ .Nadam se uspješnom dojenju ovaj put.
    pa možda možeš i njega povesti. pitaj

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj iva9 prvotno napisa
    iva9, na sve rodine evente klinci su dobro došli, no zbog specifičnosti MŠDa moraš se pobrinuti za njegove potrebe, npr. ponijeti igračke ili slično, a i onda na licu mjesta vidiš kako to šljaka, je li situacija pod kontrolom, pa ako je ostaneš :D

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stvarno bi rado došla i biti ću u blizini u to vrijeme,ali moj mali vampir nebi dopustio da mama sjedi i sluša ,a mislim da bi i druge samo ometao.Štami je svekrva baš danas otišla raditi 15 dana u Italiju (nemogu vjerovati da mi je žao što je otišla ).Cure upijajte sve jer jemeni i danas jako žao što maloga nisam uspjela dojiti,ali nadam se da ću uspijeti sada sa drugom bebom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •