Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: dobar soc. gin u Zagrebu?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno dobar soc. gin u Zagrebu?

Bok svima!

Curke zanima me imate li možda za preporučiti kojeg dobrog soc. ginekologa u Zagrebu. Do sada sam godinama prijavljena kod jednog s kojim definitvno nisam zadovoljna-2 puta u 7 godina da sam ga trazila uputnicu za briseve na temelju ginekologice iz poliklinike Harni (kod kojih baš idem zadnjih 5 god ) i bio je tako bahat kao da uzimam lovu direktno iz njegovog džepa (koji on naravno puni mojom "glavarinom " svaki mjesec) da sam ga sad napokon odlučila promjeniti, tim više što se MM i ja spremamo u Prag na IVF pa ću trebati i neke lijekove od njega i sl.
    Eto toliko zasad..

tks

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

imas pp

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i još jedan pp

sretno

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo ja ću ovako javno objaviti da sam jako sretna sa svojim soc. ginekologom - Dr. Topalović u domu zdravlja studenata (sad ima neko novo ime)

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa
    evo ja ću ovako javno objaviti da sam jako sretna sa svojim soc. ginekologom - Dr. Topalović u domu zdravlja studenata (sad ima neko novo ime)
    dom zdravlja ili topalović?

to je sad dom zdravlja zagreb centar

Ja sam u istoj ordinaciji u suprotnoj smjeni...ne preporučam

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa

Potpisujem punticu! i razmišljam gdje da se prebacim...pa ako oni pp-ovi mogu i javno...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa
    Potpisujem punticu! i razmišljam gdje da se prebacim...pa ako oni pp-ovi mogu i javno...
    potpisujem the enchantress

zašto ne bismo pohvalili dobre ginekologe? :?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evo i aj prijavljujem moju ginekologicu Dr.Durđa Žigmundovac-Klaić
    Dom zdravlja Medvečćak . jedna malda jednosztavna i draga osoba .

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

da i ja pohvalim svoju...Dr. Suzana Bokić, dom zdravlja Prečko.
    Divnijeg dr( bilo muško ili žensko) nisam dosad imala.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

to je i moj doktor i zadovoljna jako, osim kad ima letke da je MPO smrtni grijeh po čekaonicama

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa

užas, dođe mi da se ubijem kad nema Topalovića pa moram k njoj. prestrašno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    to je i moj doktor i zadovoljna jako, osim kad ima letke da je MPO smrtni grijeh po čekaonicama
    u čekaonici zaista ima svakakvih letaka, ali to zanemarim (ili kad sam malo lošije raspoložena pobacam u smeće - da, smijete me optužiti za netolerantnost )

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa
    Hmmm...možda probam kod nje jer mi je najbliže. btwy kako ona gleda na IVF i sl.? mislim na pisanje recepata za lijekove,uputnica na osnovu privatnih ginekologa?

Hvala svima na prijedlozima. Probala budem sa dr Bokić pa dalje redom ako kod nje ne bude mjesta

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

leeloo77, ja kod nje nisam jako dugo, od 7. mjeseca prošle godine i prijavila sam se više zbog uputnica, misleći da ću i dalje ići privatno na sve preglede i slično. Na kraju sam odustala od plaćanja privatniku jer je žena tolko divna i krasna u tom svom poslu...ma milina.
    jednom,kad sam došla samo po uputnicu za postupak mi je rekla: ma daj da mi napravimo jedan ultrazvuk dok čekate postupak da odmah vidimo jel to sve u redu" - po meni bi svaki doktor trebao bit tolko drag i predan svom poslu.
    Meni za sada nije bilo nikakvih problema oko uputnica za kojekakve pretrage i za sam postupak, dapače još mi je i ona objašnjavala neke stvari oko toga i hrabrila me da to nije ništa strašno i baš je bila draga. Ja jedino još nisam kod nje naručivala ljkove ( ovaj jedini pokušaj je bio klomifenski) ali mislim da ne bi ni s tim dijelom trebalo bit problema. Nadam se da ćemo mi u 5-om krenut na jedan stimulirani pa ću onda iz prve ruke saznat kakvo je stanje.

Nadam se da ćeš i ti bit tak zadovoljna ko i ja!!!
    svima

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja ti isto preporučujem isti DZ, doktoricu Stepanić. Meni je super. Iako se možda čini naizgled hladna, ona je realna i vrijedna. Meni je dala uputnice kad sam ju molila, ali mi je rekla da prvo moram obaviti briseve (znaš, i oni valjda moraju odraditi sve pretrage u svojoj domeni prije nego te upute na kliniku zbog sumnje na probleme s plodnošću). A što se tiče letaka, njih ionako ona ne ostavlja (pogotovo ove Dijete - dar Božji). Ja ih isto bacim u smeće, jer sam jako frustrirana njima. Sretno!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa
    Hmmm...možda probam kod nje jer mi je najbliže. btwy kako ona gleda na IVF i sl.? mislim na pisanje recepata za lijekove,uputnica na osnovu privatnih ginekologa?

Hvala svima na prijedlozima. Probala budem sa dr Bokić pa dalje redom ako kod nje ne bude mjesta
    Leeloo77,dr.Bokić iz doma zdravlja Prečko prima ti nove pacijentice,evo ja sam se baš prošli tjedan prebacila kod nje baš radi toga jer mi moj bivši ginič (Banović sa Srednjaka)nije htio naručiti menopure koje trebam za 5 mj IVF.Čim sam došla kod nje bez problema sam se prebacila pdtvrdila u Jukičevoj i drugi dan joj odnjela potvrđeno o promjeni dr. i odma mi naručila menopure bez ikakvih problema. :D :D

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

DZ Dugave, dr. Doko, za uputnice recepte i nabavku ljekaova pravo srce i duša....malo prigovara i grunta ali više onako dobronamjerno...ja dobila gonale za jedan dan...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    izgleda da nas je puno kod njega

TinkiVinki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja ću samo potpisati cure, dr. Bokić je preeeedivna doktorica i predivna osoba! Za svaku preporuku!
    I vrlo je zainteresirana za sve pacijentice koje su u MPO vodama, naručuje lijekove, daje uputnice, uvijek ima lijepe riječi ohrabrenja...nigdje na to nisam do sada naišla, pa čak niti kod privatnika koje sam masno plaćala...
    Jedino što je kod nje uvijek gužva, čekanje ponekad satima, ali vrijedi svake minute čakanja...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

l

Nadam se da ćeš i ti bit tak zadovoljna ko i ja!!!
    svima
    Hvala , javim ak se uspijem ubaciti

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo zvala sam ordinaciju i rekli mi da primaju nove pacijente ali tek nakon 20.4 jer su na godišnjem.

Sad jos samo kad bi znala gdje je taj dom zdravlja Prečko ....na netu sam našla 2 pa ne znam koji je...

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

leeloo77, adresa je Prečko 2 i to ti je zgrada sa žuto-plavom fasadom...nije baš ful na Horvaćanskoj, malo je uvučena...ak ideš tramvajem - siđi na Petrovaradinskoj i to ti je skoro odmah preko puta stanice( malo još gore prema okretištu).
    sad ne znam kolko sam ti pomogla, al nadam se da jesam bar malo.

svima

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

znam gdje je to, tks

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa
    DZ Dugave, dr. Doko, za uputnice recepte i nabavku ljekaova pravo srce i duša....malo prigovara i grunta ali više onako dobronamjerno...ja dobila gonale za jedan dan...
    Ovo potpisujem! Nikada za ništa mi nije radio probleme, makar sam znala uletiti bez papira od MPO ginića jer sam ih zaboravila doma, i hvala mu do neba na tome!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pohvalila bih dr. Klaic iz doma zdravlja u Laginjinoj, dobra, strpljiva, prepisuje lijekove bez problema, strpljivo objasnjava meni koja pojma nemam o medicini, cak mi salje sms poruke kao podsjetnik kad trebam neku pretragu obaviti.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj taMarelica prvotno napisa
    pohvalila bih dr. Klaic iz doma zdravlja u Laginjinoj, dobra, strpljiva, prepisuje lijekove bez problema, strpljivo objasnjava meni koja pojma nemam o medicini, cak mi salje sms poruke kao podsjetnik kad trebam neku pretragu obaviti.
    dr. Žigmundovac-Klaić, da

mlada, upućena, prati nova dostignuća, strpljiva, realna, ljudski pristup...

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kad se već ovdje navode imena doktora, ima li koja od vas iskustva sa dr.Ćurićem (Mirogojska, nekad u studenskom DZ) i je li možda kojoj od vas/vašoj prijateljici vodio trudnoću?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •