Ima li u Hrvatskoj angora zecova? Jel moze to covjek, tj. zena kupit u Hrvata?
Ima li u Hrvatskoj angora zecova? Jel moze to covjek, tj. zena kupit u Hrvata?
Najsigurnije ti je pitati tu:
http://zecovi.net/forum/
Za čistokrvne nisam sigurna da ih ima po pet shopovima, ali pogledaj malo po izložbama malih životinja. Tamo dolaze uzgajivači pa možda nabaviš nekog malog čupavca.
Ako ćeš biti zainteresirana za nekog zekana koji nije turbo angora i s papirima, ali je uzgojen u zdravom leglu mogu te spojiti s krasnom tetom koja uzgaja zečeke.
Ja ti imam tri kunica kucna ljubimca i po meni oni nisu ljubimci za malu djecu.
Traze jako puno paznje i brige. Imaju jake noge kojima mogu ozlijediti dijete ako s njim nepravilno "rukuje"i znaju biti tvrdoglavi- neki se ne zele i ne vole maziti i oni moraju biti "sefovi" u kuci. Tj. mi se prilagodavamo njima 8)
Meni ne trebaju kucni ljubimci, nego mi trebaju angora zecevi.![]()
Ne za ljubimca?? Nego? :/marta prvotno napisa
pa za angora vunu, za šta bi drugomim prvotno napisa
![]()
Uhvatila si me. Nis me ne pitajte.vještičica prvotno napisa
Samo čekam kad ćeš objaviti oglas da kupuješ bijelu alpaku (žensku!) i tovar svilenih buba![]()
Mislim da se svilene bube jaaaaako tesko nabavljaju. Dodju nesto ko pticje mlijeko.vještičica prvotno napisa
Sorry, pitala sam zato jer sam ponudila pomoć u vidu kontakta, ali ako zekani ne idu za ljubimce i samo za ljubimce-onda ništa. Uvjeti držanja kunića kao ljubimaca jako se razlikuju od onih za uzgoj tako da ovo drugo ne bi došlo u obzir.marta prvotno napisa
možda će ih držati kao ljubimce i nježno češljati dlakicu s njih. Ja sam jedno vrijeme razmišljala da si nabavim zeca, ispredem malo po malo klupko angora vune, napravim tkalački stan, pa istkam šal, možda da ga obojim prirodnim bojama dobivenim od biljaka...
Budući da je riječ o više kunića znači da bi socijalizacija bila loša, međusobni sukobi vjerojatni pa.... Žao mi je, meni se ta ideja ne sviđa.pomikaki prvotno napisa
bok! da li ste nasli angora kunice, ja ih isto trazim radi vune, pa kao bi se mogli cuti!!
Nisam našla zeceve radi vune, al da budem iskrena nisam zapravo ni trazila.