Draga moja kada sam pročitala naslov tvog posta zapitala sam šta je ovo sada, da neko nema neku ozbiljnu bolest, šta tu curu muči. Za nas mnoge koje smo na ovom forumu kada smo saznale za raznorazne dijagnoze bilo naše i NM je također bio šok, koji je na početku trebalo svariti a kasnije vremenom i prihvati. Nemoj odmah da budeš depresivna i loša, za sve postoji rješenje, u vašem slučaju predloženi ICSI. Nije to kraj svijeta, lagano se naoružajte strpljenjem, optimizmom i počnite svoju borbu. Slažem se sa inom okrenite se MPO, odbacite sve te vitamine, minerale, travkice, nemojte im davati najvažnije mjest, jer sve to malčice pomakne na bolje vrijednosti u okviru spermiograma ali ništa značajno.
S obzirom da ste iz Splita, ukoliko ste financijski u mogućnosti pokušajte na CITO klinici, ekipa je dobra, Dr. Šparac je fenomenalan (uljudan, komunikativan i sve naj naj za njega mogu reći) a tu je i Romac koji slovi za biologa br. 1 u Hrvatskoj.Toplo preporučam Šparca. S druge strane ukoliko vam financije ne dozvoljavaju uputite se kod dr. Lučingera na VV i iskoristite svoja prava od HZZO (29 godina hej draga moja pa ti si još cvjetić vremena pred tobom puno, puno)
Zato glavu gore nema mjesta pesimizmu, hrabro naprijed i od

ti želim da nam budeš ubrzo trbušasta.