-
andrejaMa-moja nije išla u vrtić dok kontrolini nalaz nije bio negativan-samo jedan smo radili (ali ona uopće nije imala proljev niti povraćanje niti temp i da u vrtiću nisu tražili da svi preventivno napravimo nalaze nebi ni znala da ju ima, tako da..)Ono što sad mogu reći da joj je ta salmonela malo poremetila sluznicu crijeva i da često nakon neke hrane koja razmekšava stolicu dobije proljev (ne strašno, al dva-tri puta dnevno proljevasta stolica), tako da nam je ped upravo zbog preboljene salmonele preporučila Normiu ili nešto tome slično za popravljanje crijevne mikroflore, pa sad to uzima s vremena na vrijeme (više ne znam koliko kutija sam do sad kupila + mliječni proizvodi s probioticima svakodnevno)Samo da se znaš prpremiti da nakon povratka u vrtić i dobrog nalaza nije sve riješeno, traje to dosta dugo dok se crijeva ne oporave...
inače u potpunosti se slažem s ovim gore navedenim, čim nema proljeva i stolica je formirana ped bi ti trebala dati potvrdu za povratak u vrtić uz posebnu pažnju oko higijene. Kako sam rekla ponudi se u vrtiću da kupiš bocu nekog dezinf. sredstva za ruke kako bi nakon nužde protrljali i s tim ručice djeca iz skupine i teta koja ga briše (uz naravno pranje ruku koje se podrazumjeva).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma