Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Beko štednjak - iskustva, pokude i pohvale

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Beko štednjak - iskustva, pokude i pohvale

Ima li ga tko? Mi namjeravamo kupiti 3+1, 50 cm, sa ventilatorom.
    Gdje je servis?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne znam za štednjak ali moja mama ima hladnjak i klimu , a baka perilicu rublja . Mama je s hladnjakom prezadovoljna , funkcionira bez greške a i dizajn mu je jako lijep . Klima ju je doslovno izludila , od prvog dana su je servisirali , a nikako naći u čemu je kvaka , na kraju se ispostavilo da je do daljinskog , poslali joj novi , i to od neke druge klime iste marke al drukčiji model (greskom ) , kad ona radi ko sat ???!!! Bakina perilica (digitalna) od prvog dana zeza i dan danas je nisu uspjeli reklamirati , stalno ju zavlače , a ona nije dvaput u njoj oprala veš Ne znam šta da ti kažem , čula sam jednom da je Beko nova generacija Boscha ali mi se baš i ne čini tako i ja osobno ne bih riskirala . Kad smo mi kupovali aparate prijatelj od mog muža koji se time bavi nam je savjetovao : štednjak , ploča i napa - Gorenje , suđerica Candy a hladnjak Bosch . Poslušali smo ga i nismo požalili ni u jednom dosada , nadam se da i nećemo barem još koju godinu . Sretno

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

viš kako relativno.
    nas Beko super ekstra služi. I frižider i suđerica i mikrovalna.
    Gorenje ploča prvo riknula struja, ispadala mi je sklopka i osigurač, pa sada propušta plin i počne šikljat vatra , već 2.put nosimo na garanciju
    Candy suđericu imaju mama i sveki, i jednoj i drugoj crkla brzo.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mi imamo beko štednjak i perilicu suđa, prezadovoljni smo....evo u 3 god još nam nije trebao servis, a garancija je 5 god za mašinu, a za štednjak nisam sigurna.

Kad smo kupovali perilicu rekli su nam da su dijelovi isti kao u bosch-a samo da se izvana razlikuju

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Gorenje štednjaci da su dobri? :shock: Ma ni u ludilu,Gorenje jedino radi dobre vešmašine,ništa drugo,a za štednjake(ploče,nape,pećnice)je Končar oduvijek bio dobar.
    Beko je jedna od onih noname proizvoda koji se štancaju na nekakvom brodu i onda to kupi neka lijeva firma i samo lijepi naljepnicu Beko na to,a iste takve aparate ćete pronaći po dućanima sa raznim drugim naljepnicama,odnosno imenima.
    Nužno ne znači da će aparat biti loš,ali na žalost.kolko para-tolko i muzike.Materijal je puno lošiji i dijelovi i sastavljanje i sigurna sam da takav štednjak neće izdržati 30 godina,kao što je moj nedavno umirovljeni Končar.
    E sad svatko za sebe treba procjeniti jel mu bolje dati 1500kn,pa za dve-tri godine opet 1500kn ili odjednom 3000,pa biti miran cca 10 godina.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Okej, ali ako se dvoumimo između gorenje i beko
    onda ću radije uzet beko ako će se oba raspast u skorije vrijeme
    a razlika u cijeni se osjeti
    nismo niti željeli naći nešto super super
    Končar nismo niti našli.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa
    Gorenje štednjaci da su dobri? :shock: Ma ni u ludilu,Gorenje jedino radi dobre vešmašine,ništa drugo
    gorenje veš mašinu sam izbacila nakon samo nekoliko godina rada. gorenje štednjak ima 17,5 godina . peče savršeno, samo su mu dizne izgleda otišle, pa se teže pali plin. tražila sam sličan, ali nema...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mi imamo hladnjak i perilicu beko i za sada je super.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

gorenje stednjak je nama grozan, vec nakon par mjeseci plin se tesko pali (onu iskru ne baca)... prijateljica ima sve beko i kaze da joj odlicno rade

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    Okej, ali ako se dvoumimo između gorenje i beko
    onda ću radije uzet beko ako će se oba raspast u skorije vrijeme
    a razlika u cijeni se osjeti
    nismo niti željeli naći nešto super super
    Končar nismo niti našli.
    Ja nikako ne bi u isti koš trpala Gorenje i beko,jer,nije samo razlika u cijeni bitna.Ono što je bitnije je dostupnost rezervnih dijelova,servis,realizacija garancije...Sad je velika moda da se "daje" po 5 godina garancije na aparate,ali što to u praksi znači?Zapravo ništa,jer je jako teško bilo šta isposlovati na tu garanciju.Uvijek će ispast da ste vi krivi za kvar,a tada garancija ne vrijedi.Također,što uopće nije nevažno,moji roditelji su prije nekoliko godina kupili u Merkatoneu klimu,onu veliku od 5 i nešto kw,jer nigdje drugdje nisu mogli naći takvu jaku,po toj cijeni.I što se događa;klima radi mjesec dana i otpadnu vratašca,ona pomična kroz koja struji zrak.Zove,sad već pokojni tata Merkatone i oni mu vele kak oni s tim nemaju ništa,nek zove uvoznika,a uvoznik u Osijeku.Uvoznik više ne uvozi te klime i nitko drugi to ne radi,ali ajde pošto je radila samo mjesec dana budu oni ipak naručili ta vratašca.Vratašca su došla,ali za 300kn,jer sigurno ih je netko metlom lupio :shock: pa su se raspala-to je bila njihova teorija.Moj tata je to platio i bio sretan da je uopće dobio vratašca.Sljedeće godine klima nakon par dana rada rikne totalno,lokalni serviser ju ppregleda i veli da je izgorio motor i prematanje takvog motora košta oko 2000kn.....i da ne duljim klimu smo bacili i kupili novu,eto,pa sad nije problem koliko je zapravo moje roditelje koštala "jeftina" klima.
    Ponavljam,ne smatram da je Beko loša kupovina,ali svakako treba provjeriti dostupnost dijelova i servisnu mrežu,jer nije nevažno da recimo Gorenje vešmašinu zna popraviti svaki serviser,a za npr.Amstad,Beko...masa njih nisu nikad ni čuli i kako će je onda popraviti i kakve dijelove u nju staviti?
    I još jedan najfriškiji primjer:frendica kupila Bosch perilicu-sušilicu za 5000 kn,stara je dva mjeseca,a do sada je već dva puta riknula i dva puta je popravljana.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi imamo Beko frizider, perilicu za sude i vesmasinu ... kad smo ih uzimali oni su jedini davali 4 godine garanciju, i super smo zadovoljni, garancije su istekle i jos rade kao i prvog dana. Inace Beko nije neka noname firma jer cesto mozete logo vidjeti na nogometnim utakmicama, radi se u stvari o Boschu sastavljanom u Turskoj i od tuda niza cijena.

Gorenje imamo pecnicu sa ventilatorom i odlicna je, a razlog za kupovinu je bio taj sto se uz nju dobivala napa u pola cijene, a ploca za kuhanje je Zanussi. Inace mislim da Gorenje vise nije slovenski pa nema smisla bojkot

Uglavnom mi se se kod kupovine vodili duzinom garancije i trenutnim akcijama. Sve je to vise-manje isto, neka super skupa se isto moze pokvariti kao i neka jeftina, ovisno kak ti je grah pao.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    gorenje stednjak je nama grozan, vec nakon par mjeseci plin se tesko pali (onu iskru ne baca)... prijateljica ima sve beko i kaze da joj odlicno rade
    Da sam znala sto sad znam NIKAD ne bih kupila ma ni mikser od Gorenja, a kamoli sudjericu, stednjak, vesmasinu... Okej, pecinica je stvarno dobra ali stednjak je koma, od rasporeda plamenika do toga da je kupljen pokvaren (popravili ga) a isto tako i vesmasina je imala kvar s kojim je dosla (probusenu kutiju za prasak). Sudjerica nakon manje od godine dana crkava elektronski i servis ne zna kaj bi, a mehanicki dijelovi pucaju iz nepoznatog razloga. Na dijelove cekamo i po 30 dana... I nikom nista. I iako znam da nije lijepo generalizirati, tvrdim generalno da su jako losi. Precijenjeni. Iako je garancija 5 godina isporucuju strojeve koji u startu imaju kvar. I tako dalje. Ovo je samo mali dio moga iskustva s Gorenjem. Nikad vise. Prvom prilikom sve leti van iz moje kuce.
    Serp, ako dvojis - nadam se da sam ti pomogla.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj gorenje mikser je stariji od nekih forumašica ... ima nekih 27 godina, i još uvijek radi besprijekorno.

što ne znači da će tako i novije generacije miksera...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja brzoprstić...

žao mi je čovjeka, ovo se nikom ne bi trebalo događati. ni kod nas, ni nigdje drugdje...

al nisam odolila nakon svih priča o gorenju...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja nemam gorenje mikser. To je bila govorna figura.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    Ja nemam gorenje mikser. To je bila govorna figura.
    ma nisam se na to nadovezala ... samo sam htjela reći da je gorenje nekad bilo - garancija kvalitete. svi stari aparati radili su i po 20 godina bez problema.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

samo sam htjela reći da je gorenje nekad bilo - garancija kvalitete. svi stari aparati radili su i po 20 godina bez problema.
    Nekad bilo, danas se spominjalo :/
    I mi imamo sokovnik koji je stariji od mene.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam vam ko reklama za gorenje : vešmašina, sušilica - 9 godina rade, ploča, pećnica napa, suđerica, frižider i škrinja ladičarka - još malo pa 3 godine. Još ništa nije ni jednom bilo na popravku - pljuc, pljuc, pljuc.
    Mislim da je važno i gdje kupujete (dosta ljudi se žali na robu iz Peveca). Mi smo kupovali u jednoj maloj trgovini (i prije 9 godina i prije tri godine) koja nije ništa od toga imala na skladištu već su nam sve naručivali, dopeljali doma i mislim da je cijena u odnosu na njihov prodajni centar na Žitnjaku bila 10 posto niža od njihove cijene za keš.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Imam Beko ploču za kuhanje, radi ko urica, nikakvih primjedbi nemam.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nemamo štednjak (mislim - Beko), ali zato imamo Beko perilicu posuđa - već nekoliko godina i nikada s njom nismo imali nikakvih problema. Mogu samo pohvaliti!
    I, mislim, ako me sjećanje ne vara, da to nije Bosch, nego Siemens koji se slaže u Turskoj (ako to išta mijenja na stvari )...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •