Postoji toliko zamjena za sva smeća koja koristimo u domaćinstvu, od Domestosa, praška za veš. Da li je netko našao zamjenu za deterdžent za suđe? Ili barem neki jaaaaaaaaako blagi jer ruke su grozno suhe... Kakva ideja?
Postoji toliko zamjena za sva smeća koja koristimo u domaćinstvu, od Domestosa, praška za veš. Da li je netko našao zamjenu za deterdžent za suđe? Ili barem neki jaaaaaaaaako blagi jer ruke su grozno suhe... Kakva ideja?
rukavice![]()
Ovo i mene zanima, al i dali postoji kakav eko-prašak za veš?
Sva sredstva za čisćenje sam bacila, osim arfa i det. za suđe, sve ali zaista sve rješavamo alkoholnim octom, sodom bikarbonom, i sve mi se sjaji isto kao i nakon brefa, ajaxa i sl.
navodno golden ima nešto. i za suđe, i za veš. eko.
nemam pojma di mi je prospekt, ali pitajte nekog tko prodaje...
Meni se sve čini da ću ja osobno u Golden po članarinu![]()
za veš sam oduševljena idejom indijskih oraščića, ali nisam još isprobala... a sad bi i suđe "riješila".![]()
Moze malo konkretnije-sto cistis octom sto soda bikarbonom? I kako? I ja bi voljela odbaciti detergente pogotovo kad mala prohoda pa kad bude svugdje zavirivala.mamaLare prvotno napisa
svesonata prvotno napisa
Ima već par tema o tome na pdf-u poZeleni!
eko deterdženata ima i kod nas sve više i više. jedina mana im je cijena :/
evo tema o 'zdravom' čišćenju cistoca je pola bolesti (o ekoloskim alternativama)
i ova ekološki proizvodi za kuhinju i kupaonu u nas
Preduhitrila me puntica,
no dakle kako piše apsolutno sve, wc-e, kuhinjske površine, prozore, podove,...
Mješam sodu i ocat u pastu pa s tim večinom ribam, ukapavam ocat u vodu za pranje poda, čak i voće i povrće perem u otopini octa i vode, sa sodom trljam pečnicu, ma sve što mi padne napamet.
Pregledaj linkove koje je dala puntica, ima odličnih ideja i savjeta![]()
Punitca, hvala ti.
Cure nastavite na bilo kojem od ponuđenih linkova, ovau temu ključam.