tvoj ginekolog sigurno zna više nego što ti mi možemo savjetovati/ pomoći...

ja sam bila u obje trudnoće otvorena, pa ti mogu samo iz vlastitog iskustva pisati.
u prvoj trudnoći sam bila uloživa kao i ti u 15. tjednu i to nije bio bezazlen nalaz jer sam bila prvorotka. morala sam mirovati. kako se nisam dalje otvarala, dr. mi je dopustila lagane šetnje, čak i plivanje u moru, ali bez kućanskih poslova.... sve dok je stanje bilo stabilno, bilo je ok. onda sam se počela opet otvarati progresivno i uputu sam dobila da strogo mirujem do 34. tjedna.
brisevi su mi uvijek bili ok.

Citiraj Loryblue prvotno napisa
i pregleda on mene opet (tjedan dana nakon toga pregleda kad je ustanovio uloživost) i sad kaže: ok, ništa se nije promijenilo, možeš nastavit radit do slijedećeg pregleda koji je 13.5.
....
pošto si ti drugorotka i jer ti je stanje bilo nepromjenjeno, valjda je zato tvoj ginekolog odlučio da ipak možeš raditi. ne vjerujem da bi ti rekao da ideš raditi ako je stanje ozbiljno.

ja bih ti savjetovala da ipak malo pripaziš. ne diži ništa teško, izbjegavaj penjanje po stepenicama i uzbrdo, nakon posla odmaraj češće i to u ležećem položaju, kućanske poslove prepusti drugima barem do sljedećeg pregleda