-
Hvala ti lasica 1234,ti si super jos malo i eto vas!
znas sto je najgore,dodjes na hitnu u panici a oni te gledaju u stilu "sta si doslq dosadjivat ovdje) na oprezu sam stalno,svakako sam usporila tempo,nista vise ne dizem ne ribam,skuham rucak,malo osnovno speglam i bok! Probava mi je veliki problem,ne u smislu zatvora vec napuhanosti,probala
Sam i drugacije kombinirat hranu,nesto i izbjegavati(bijelo brasno,tjesteninu) ali ne pomaze isto je
a daj mi reci koji su sigurni tjedni? 37? Jer mi se sad sa 22 cini kao cijela
Vjecnost
-
Znam to za hitnu.. i meni je neugodno kad odem ali si uvijek mislim, ma bebica je ispred toga sto je meni neugodno i onda me nekako nije briga sto ce reci. Mislim koliko placam zdravstveno, sad je vrijeme da to i iskoristimo. Siguran tjedan je 36. Ali sam zazo i napisala dok dodes u "sigurnije tjedne". Dakle da se krenes otvarati u 28.tj, jako je velika sansa da uz dobru skrb sve bude u redu s bebicom. Tako da sam zapravo mislila na taj 28.tj.
Mislim nitko ne zeli tada roditi ali ja sam bila puno mirnija kada sam ga docekala.
Sretno
-
Aha,dakle 28 tjedan...naravno nitko to ne zeli... a doktori znaju biti svakakvi. Recimo moja prijateljica iz Bg je dozivjela
Skoro prijevremeni porod....bila na kontrolama bilo je sve ok,nikakvo skracivanje nista,i taj dan je osjetila pritisak u trbuhu,i po noci je krenuo prijevremni porod tek je zagazila u 6 mjesec,pozvala je svoju doktoricu kod koje je isla privatno,doktorica ju je u noci docekala ispred bolnice i stopirali su prijevremeni porod,odradili serklazu,lezala
Je svo vrijeme strogo i donjela na svijet prelijepog djecaka,htjela sam reci da ovdje u mom gradu nema takvih privatnih doktora,kaze ti idite u bolnicu i bok,znam iz svog iskustva. (Malog doduse) nadam se i ja da ce do kraja bit sve u redu,a tebi hvala sto si se javila
Posljednje uređivanje od Allegra28 : 13.09.2017. at 12:28
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma