Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: vađenje matičnih stanica u Splitu

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno vađenje matičnih stanica u Splitu

ima li netko iskustva sa izuzimanjem matičnih stanica iz pupkovine u splitskom rodilištu? S obzirom na iskustvo sa osobljem tijekom prvog poroda strah me da bi se takva želja/zahtjev mogli jednostavno izignorirati!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jedna moja poznanica koja je rodila prije nekih mjesec dana u St. je izuzela matične stanice i mislim da nije bilo nekih problema sa time , ispitat ću malo više kad budem išla na babinje . Samo mi je bilo čudno kad mi je muž rekao da je njen muž išao za Zagreb odnijeti matične stanice ????!! Nije valjda da to voze sami , da ne postoji nekakav transfer za to ?? Kako je uopće to izveo ? Pa nije to baš špek il litra domaćeg vina koji ćemo usput ponit za rodbinu ?? Nisam baš upućena kao što vidiš ali ću se raspitat a ti za početak klikni na googl pa vidi što oni kažu , sigurna sam da ćeš pronaći što te interesira , a što se tiče St. bolnice , bez obzira na sve njihove gafove , ipak mislim da podupiru takav uopće stav prema pohranjivanju matičnih stanica tako da vjerojatno neće raditi probleme i napravit će sve što mogu samo da im se malo poboljša sveukupno mišljenje pučanstva i da napokon postanu in .

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, transport je naša odgovornost. Kontaktirala sam KBC Rebro i rekli su mi da se javim cca mjesec dana prije poroda, poslati će mi ugovor i kada dobiju potpisani ugovor i uplatu pošalju mi poštom "kit" za uzimanje matičnih stanica koje nosim sa sobom na porod. Izvađenu krv sami trebamo poslati u Zg -planiram to poslati DHLom jer imaju posebne "kufere" za transport medicinskih materijala (krvi i sl.). Al mene to što sami transportiramo u Zg i ne čudi jer smo i za neke djetetove pretrage krvi koje je odredila dr. iz splitske bolnice mi slali DHLom u Zg prema uputi splitske bolnice - a toliko o našem zdravstvu!!

lito

Početno

a da li je istina da u st rodilištu se matične stanice mogu izvaditi ako rodiš od 8 do 16 h? koga je najbolje tamo kontaktirati vezano za proceduru?šta ako potpišeš ugovor i platiš, a oni ti ne mogu uzeti matične stanice jer si rodila u 17h??da li svi liječnici (ili tko već) vade matične stanice?
    hvala unaprijed!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •