Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: HITNO tražimo operaciju trećeg krajnika u Zagrebu

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno HITNO tražimo operaciju trećeg krajnika u Zagrebu

Može li netko sugerirati dobrog doktora ORL za operaciju trećeg krajnika 22 mjesečnoj bebi? I znate li da li je moguće doći u ZG ako u ST hitni slučaj znači kraj svibnja?

Mama je francuskinja pa ja pišem za nju.
    Situacija je izuzetno komplicirana. Dječak Matija je na antibioticima cilu zimu i više gotovo ne djeluju. U Splitu su rekli da je hitan slučaj i zakazali termin 27.05. No, dječak je sad na antibioticima i sinoć je dobio laringitis. mama se plaši još i korti-kosteroida... jer možete zamisilt kakav mu je imunitet sada. Dijete ima često apnee od preko 7 sekundi.
    Uz sve to postoji sumnja da ima rascijep nepca.
    Uglavnom, pedijatar i ORL kažu imamo još penicilin, nakon toga - oboje govore- mi ne znamo što drugo pokušati. Možete zamisiti u kakvom mu je stanju mama...

Unatoč svemu kažu treba čekati još mjesec i pol.. Apnee su inače izuzetno opasne jer može doći do oštećenja mozga.

Ako netko zna neko ime kome bi se mogli obratiti. Poslali bi dokumentaciju i pokušali zvati ili došli u ZG.
    Hvala unaprijed...
    Daria

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo pred par godina operirali dva treća krajnika (dvoje djece) kod Dr. Vinka Borčića na Merkuru (Zajčeva). Doktor je super, zbilja se posveti djetetu, jedino je kod njega gužva.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo išli dva puta kod dr. Tolića u Klaićevu, jako drag doktor, umirio me u vezi mnogo stvari, ali sad se pitam trebamo li još što poduzeti. Upale uha su fala Bogu stale, ali Jana prestrašno hrče, dok jede ne diše, i tak, pa i mene zanima ili ponovo otići kod njega (rekao da ne vidi neko značajno povećanje tog krajnika) ili tražiti drugo mišljenje.

Sretno frendici i malome!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima u ZD privatna poliklinika Sanus u kojoj vade krajnike.
    Imaju metodu bez krvi ( štogod to značilo ) i najmodernije aparate za anesteziju.
    Ide se odmah kući.
    Cijena je oko 800 eur ( bar je bila lani ).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima u ZD privatna poliklinika Sanus u kojoj vade krajnike.
    Imaju metodu bez krvi ( štogod to značilo ) i najmodernije aparate za anesteziju.
    Ide se odmah kući.
    Cijena je oko 800 eur ( bar je bila lani ).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi imamo friško iskustvo s dječjim ORL u Vinogradskoj.
    S liječnicima i odjelom smo stvarno zadovoljni (a i čula sam više preporuka za njihov ORL kao jedan od najboljih), jedini je minus što nije moguć boravak s djetetom u bolnici :/

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala vam na sugestijama i na imenima. Pokušat ćemo ih dobit tel. da vidimo ima li šanse da dovedemo Matiju gore na operaciju.
    Ima li netko iskustva s telefoniranjem ovim doktorima? Predpostavljam da je to super teško ostvarivo.....
    Kad bi im se bar mogao poslat mail...

Ima i u Splitu privatna klinika i odličan ORL stručnjak s vrhunskom opremom, ali ne radi s djecom mlađom od 3 godine...
    Mislim da postoje posebni zahtjevi jer je i anestezija rizičnija...

Kod Matije je to i više jer je bio stalno bolestan ove zime, stalno pod fibrom i pod antibioticima. Prije 5 dana su mu bili upaljeni svi krajnici i oba uha... Katastrofa...

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li netko iskustva s telefoniranjem ovim doktorima? Predpostavljam da je to super teško ostvarivo.....
    Kad bi im se bar mogao poslat mail...
    Daria, klinike imaju svoje mail adrese, proguglaj malo, imaju i naputke za bolesnike (znam da ih je prilicno tesko dobiti na telefon) npr.
    KB Sestre Milosrdnice - Klinika za ORL ima gore i telefonski brojevi i mail adresa

ili
    KBC Zagreb

sretno

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    Mi smo pred par godina operirali dva treća krajnika (dvoje djece) kod Dr. Vinka Borčića na Merkuru (Zajčeva). Doktor je super, zbilja se posveti djetetu, jedino je kod njega gužva.
    x
    Dr Borčić je odličan !
    Izvadili treći krajnik u srijedu, no moj maleni ima skoro 4 godine. Provjerite u Merkuru da li je donja dob djeteta određena, tamo se može doći na pregled bez naručivanja, dakle ujutro dođeš sa uputnicom i čekaš svoj red (par sati). U drugim bolnicama (Rebro, Vinogradska, Dubrava, Klaićeva) prvo čekaš pregled par tjedana, pa operaciju par tjedana nakon toga.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

x
    Dr Borčić je odličan !
    Izvadili treći krajnik u srijedu, no moj maleni ima skoro 4 godine. Provjerite u Merkuru da li je donja dob djeteta određena, tamo se može doći na pregled bez naručivanja, dakle ujutro dođeš sa uputnicom i čekaš svoj red (par sati). U drugim bolnicama (Rebro, Vinogradska, Dubrava, Klaićeva) prvo čekaš pregled par tjedana, pa operaciju par tjedana nakon toga.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Teško ćete negdje dobiti raniji termin za operaciju, postoji lista čekanja ,jedino da se javite nekom od privatnika ,u Zagrebu ih ima nekoliccina , a koliko znam u St 2 ili 3

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

[quote="vera"]
    U drugim bolnicama (Rebro, Vinogradska, Dubrava, Klaićeva) prvo čekaš pregled par tjedana, pa operaciju par tjedana nakon toga.
    Nije točno za Klaićevu. Tamo se pojaviš bilo koji dan u pola 9 s uputnicom i to je to. Dalje odlučuje doktor.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Puno hvala svima!!! Sutra počinjemo zvati ZG... I to za Zadar zanimljivo zvuči, no bojimo se da će opet biti isto, tj. da ne primaju djecu mlađu od 3 godine (kao što je slučaj u splitu).
    Čuli smo da je neko dijete nedavno palo u komu pri operaciji... pa se mama naravno pita sto to u splitu znači hitan slučaj.... do kada se čeka da bi dijete uzeli odmah...
    Naravno, kad ga uzmu pod takvim uvjetima da je sve super rizično....
    Horor...
    Hvala i javit ćemo kako napredujemo s potragom.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U Klaićevoj ulici u Zg ima jedna jako dobra privatna poliklinika gdje je operirano dijete jedne moje poznate. Ajme ne mogu se sjetiti imena poliklinike ali znam da je 2 zgrade od dječje bolnice. Mislim da je Orlando ili tako nekako. Bili su jako jako zadovoljni, možeš naravno odmah, cijenu nažalost ne znam

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala svima! Izgleda da ćemo ipak uspjeti Matiju operirati u Splitu! Ne biste vjerovali kako je to teško...
    Njegova pedijatrica je nazvala njegovu ORL liječnicu i uvjerila je da je Matija zaista hitan slučaj. Ova je nazvala šefa ORL odjela u Splitu... i izgleda da će biti operiran slijedeći tjedan...

Hvala na pomoći!
    pozdrav iz ST

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •