Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Viroza na virozu?!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Viroza na virozu?!

Joj ne znam što da radim....Malecki (2 god) je u ponedjeljak dobio visoku temperaturu uz jako blijedilo lica i ostao je jednostavno bez snage...Naravno ja sam se uspaničila i dok smo stigli do bolnice temperatura je vec bila 39,5... Napravili smo sve nalaze: bris na streptokok, nalaz krvi... jedino urin nismo pregledali jer se nije popiškio u onu vrećicu.... Sve je bilo ok i doktor nam je rekao da je vjerojatno viroza i da je to pokupio od starije sestre koja je također bila bolesna... Eh sada..temperatura mu je trajala tri dana i više ju nje imao ali danas je počeo ujutro povračati i ima obilan proljev.... Sada mi više nije jasno šta je to? Šta da radim jer mi je pedijatrica rekla da nema potrebe ponavljati nalaze ako mu je temperatura pala što je i ok, ali sad taj proljev.. i onako slab je..spava mu se..slabo jede....
    Je li možda netko ima sličnih problema?

SIM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I sama si rekla viroza na virozu oslabljeni organizam i sad je bubnula crijevna.
    Za par dana bi mu trebalo biti bolje no ak vidiš da mu je svaki dan sve gore ponovi nalaze ziher je ziher.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Morat ću... Evo danas neme proljev,niti povraća ali mu nos procurio... Kod nas nema kraja.....

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

slično je i nama bilo - viroza na virozu.
    no ako vidiš da ide na gore javi se ponovo u doktora da naprave pretrage...

super je što se zaustavilo povraćanje i proljev, drž' te se~~~~~~~~~~~~

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo rekorderi u tome. bolest nam nikada nije prošla da se nije još jedna na nju nakalemila, a nekad i tri za redom.
    samo pazi sad kad ima proljev i povraća da unosi dovoljno tekućine.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Eh evo mene da vam se izjadam... Malecki mi je završio na kraju na infuzijama u bolnici (lagana dehidracija kažu)... Leukociti malo sniženi... Proljev nam je prestao prije dan-dva. Sumnjaju na rota virus...
    Eh onda je starija sestra dobila temperaturu 40, proljev i povraćanje svakih dvadesetak minuta cijeli dan jučer... Bili smo ponovo na hitnoj i danas smo radili nalaze krvi i crp joj je 148 :shock: Ona od sinoć nema temperaturu niti je povratila, ali mi je svejedno doktorica dala uputnicu za zarazno jer ne zna što bi moglo biti.... Joj više sam luuuuda...
    Eto samo malo da vam se požalim...sad mi je malo lakše....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •