-
Zubici-kada pocinju padati?
Zanima me da li netko ima slicnog iskustva...kada cirka pocnu padati prvi mlijecni zubici? da li je prerano sa 4 godine, i da li to moze ukazivati na neki drugi problem? ...hvala unaprijed na odgovorima...pozdrav
-
Osoblje foruma
vecini nasih prijatelja je prvi zub pao s 4-5 godina
-
Mejri je 5,5 god i ima jos sve zubice. Cak su joj izrasle 5 gornje i donje. Jel to u redu? Mislim da su nasim prijateljima rasle sa 7?
-
Mom L su prvi zubići počeli ispadati sa 4.5 god, do sad mu ih je ispalo 8 komada, izrasle šestice i počinju rasti sedmice, mene to čudi :? ima 6.5 god.
Iako su i meni jako rano ispali mliječni zubi i sjećam se da sam umnjake imala već početkom srednje škole, mislim da je možda genetski.
-
Mom F. su poceli ispadati sa 4,5 i do 11g. je promjenio sve mlijecne zube, ali najbolja frendica sa 14 g. uspila je promjenit samo 4 mlijecna zuba.
Nema pravila.
-
prije 1-2h smo bili vani vozili bicikla i M. se odjedanput tuzi na bol u zubu. Pogledam malo dotaknem zubic kad on se klima...
:D Osjecam se tako ponosno, mama sam jedne velike curetine...ona je non stop pipkala kao 'da sto prije ispane'
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma