Evo mi u problemima sa punih 11 mjeseci. Zadnjih par dana Maša odbija desnu cicu. Naravno počelo se jaaako smanjivati mlijeko, uspijem izdojiti tek kap-dvije.
Sa tom cicom smo imali i u početku problema , uvučena bradavica, ali smo se "uhodali" nekako i sve je funkcionalo super, usppješno isključivo dojili 6 mj, počeli sa dohranom, velika je izjelica ali nismo smanjili dojenje ni za kap- do prije koji dan (tjedan dana možda?).Ne uspijem joj ni noću "podvaliti" u polusnu je skuži i počne vrištati, mahati glavom "ne", ljutiti se i tražiti drugu. Uz sve se opet počela i bradavica uvlačiti. Mene hvata skoro pa očaj, ne kužim u čemu je stvar. I još me jedne stvari strah, ne znam je li opravdan. Naime u obitelji s mamine strane (a i tatine) se pojavljuje rak dojke (i ne samo dojke) i sad sam ja to sve iscrnjavila (oduvijek mi je desna d. sumnjiva, jednostavno moj subjektivni osjećaj).
Imate li takvih/sličnih iskustava? Paničarim li suvišno (ne smatram se nekim paničarom inače)? Kako stoje stvari sa pregledima dojke za vrijeme dojenja? Imam osjećaj kao da ona "njuši" da nešto nije ok :/ .