nama napuknuo strop u blagovaoni....
kaj uciniti??
skidati sve pa knauf ili ponovno obicni strop?????
nama napuknuo strop u blagovaoni....
kaj uciniti??
skidati sve pa knauf ili ponovno obicni strop?????
Misliš napukla vam boja i podloga?? Ili imate nešto drugo na stropu ???
Ako je boja i podloga znači da niej dobro napravljeno, treba sastrugati i ponovo.
ma ono kaj dolazi na cementnu ploču...da znam da treba sve skinuti ali kaj staviti onda? opet klasični strop ili???
mislim zgrada je stara desetak godina....i necemo se tako skoro seliti pa...
ma ono kaj dolazi na cementnu ploču...da znam da treba sve skinuti ali kaj staviti onda? opet klasični strop ili???
mislim zgrada je stara desetak godina....i necemo se tako skoro seliti pa...
Pa naravno ...klasični strop odnosno boju.stellita prvotno napisa
Ovo sada vam niej napravljeno kako treba, trebate dobrog meštra i neće više biti pucanja..
Mada, trebate uijek biti spremni na male napukline...beton i siporeks na zidovima se ne ljube 100 % a i zgrade "dišu"
hvala...ma sutra mi dolazi majstor pa cemo se dogovoriti...joj koliko će nereda biti........![]()
E da...to jest najgori dio priče kod stripova...
Ne želim se niti sjetiti lanjskog čumeza u mene doma...struganja..pa nakon toga brušenja glet smjese...UŽAS..iiz kojeg sam se koprcala mjesec dana...nikako se prašine riješiti..
Savjet, kupiti velike čvrste plastike za plastenike na metre i s njima napraviti barijere po kući,+ dobro zaštititi namještaj i stvari.
One mekane ništa ne valjaju..
da tako smo i mislili plus sto cemo iz tog prostora sav namjestaj premjestiti...ali prasine ce biti uhuhu!![]()
A čuj...ja sam sve predvidjela osim mog psa..a bijeli je..
E najdraže mu je bilo leći u največu hrpu smeća od struganja kad ga nitko ne vidi i onda se otrest po kući..
I da, mi nismo skidali viseće u kuhinji jer sam si uobrazila da sma ih dobro zaštitila, ne trebam ni spominjati šta mi je sve danima iza njih ispadalo na radnu plohu.Svaki puta kad bi udarila vrata pri zatvaranju.
joj....
mi cemo sve pomaknuti baš da ne bi toga bilo jer bila bi prava nezgodancija da ja trudnica mlatim po čišćenju dan i noć nakon toga...![]()
imam pitanje. u kupaoni nam se jako ljušti strop, sve je popucalo i samo čekamo kad će početi padati. Što napraviti? sve sastrugati i obojati? ili?
hvala!
naravno...sve sastrugati i obojati...imene to upravo čeka..
pa definitivno sastrugati sve dolje i uciniti to kako treba...ocigledno imas jako puno vlaznosti u kupaonici?
kupaonica ima 2,5 kvadrata, a mi se volimo parit kad se tuširamo, a i godinama se samo kreči, boja na boju, nitko nije strugao, tako da nas čeka uskoro taj posao... :/