-
imam plus!!
cure!!! imam plus!!!!
danas poslije ručka odjednom zabolila me glava..pa me grčevi u maternici..i onda se pojavio sluzavi crvenkasti trag na gaćicama..
meni vrag nije dao mira i ja napravim test.. doduše crtica je tu..slabo vidljiva ali je tu!!!
ipak je bila lažna...
cure jel normalno da me boli kao da ću dobiti?? sise mi nisu nateknute ali bradavice su ljubičaste i pupo je zaobljen... sutra vadim betu...
u potpisu ne smiješ imati sliku, nego samo link na ticker
i čestitke na plusuu
:D
-
-
cure bea je 325!!!! kaže gin da sam 4 tjedna otprilike trudna... yuuupi joooj bit ću mama!!! :D :D
-
-
:D
CESTITAM!!!!
-
-
čestitam
-
Meni su bili bolovi kao da cu dobiti i upravo zbog njih sam se uvjeravala da nisam trudna i cekala skoro 4tj. da napravim test....sve misleci da mi samo kasni i da ti bolovi definitivno govore da dolazi.....ah, kad ono ipak dolazi mala mrvica...
-
-
čestitam, baš mi je drago :D
-
čestitam!!!!! Daj nam još malo napiši nekakvih skrivenih simptomčića. Ja baš ne vjerujem da ću ikada osjetiti taj unutarnji glas koji bi mi rekao kada je trenutak za napraviti testić.
-
čestitam!
-
-
Čestitam!! :D
-
-
-
cure...ma u bedu sam užasno.. naime prokrvarila sam.. tihi spontani..
-
a joj bas mi je zao jesi isla gin
-
Ajoj, žao mi je! Jesi li sigurna? Što kaže gin.?
-
da bila sam kod njega..prvo sm malo poćela krvariti..i dok sam došla do njega krvarenje se pvećalo..kaže da se beba nije dobro ugnijezdila i otišla je..sama sam se očistila..ali nema moje beeeebe....
-
-
-
-
Joj, žao mi je...ovo se i meni dogodilo prije godinu dana...biokemijska T...sjećam se tog osjećaja kad smo izasli od ginekol. otisli smo MD i ja na rum punch i tako se jadno osjećali...jos sam se rasplakala na riječi " a tako smo se danas veselili..."
drž' se draga, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da uskoro bude + i sve dobro....
-
hvala cure..teško mi je ..al valda je ako moralo biti..ne odustajem.. hoću bebu
-
Bit ce ...negdje sam na forumu pročitala kako trebaš nakon takve situacije pozitivno razmišljati jer ako se jednom dogodilo začeće, znači da može i bit će opet...isto su pisali da ubrzo nakon biokemijske T se čak i lakše zatrudni...kod mene baš i nije slučaj, ali treba pozitivno razmišljati...
Znam da si tužna i normalno je....
-
Drage moje, samo se drzite i pozitivno razmisljajte.....sve ima svoje razloge, a obicno ako je tako rano kada jos vrijedi ono ''sve ili nista'' uglavnom znaci da nesto s bebom nije bilo ok.....
Nazalost takve stvari se desavaju i ne mogu zamisliti kakav osjecaj ste imale i koliko ste patile i znam da ce ovo mozda zvucati ruzno, ali mislim da je bolje da se to desilo u tako ranom periodu nego kasnije.....
U svakom slucaju, ostanite pozitivne i krenite dalje u buducnost s nadom da vas vec sutra opet ceka ono slatko iscekivanje plusica na testu.....
Sretno curke i cuvajte se!!!! I ne odustajte!!!!!
-
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma