Results 1 to 5 of 5

Thread: Sex nakon konizacije-kada ?

Default Sex nakon konizacije-kada ?

Ne znam dali ova tema već negdje postoji , ako je sorry , ja je nisam uspjela pronaći . Uglavnom , radila sam konizaciju prije točno mjesec dana , nalazi su u redu , prošla je prva kontrola isto uredna , a papu su mi rekli da radim za dva , tri mjeseca . Ne sjećam se kad smo zadnji put uopće , muž je već napola lud , mene je strah i ne mogu se nikako u to upustiti . Ima li tko slična iskustva , molim brzo jer će mi M poluditi , a nije ni meni baš svejedno , već sam napola djevica vjerojatno

Vishnja's Avatar

Ja mislim da je razuman rok za potpuni oporavak grlica oko sest nedelja (tako je nekako i meni moja ginicka rekla). Pa eto, strpi se jos malo...a onda, navali na muzica!!!

aj super , onda znači još dva tjedna . Sad mi još nešto kaži , da li se štitite , što ti je ginićka rekla u vezi muža , da li je on morao na neke pretrage ? Meni moj gin kaže da sam ja sada izliječena ali da ću opet dobiti Hpv od muža koji ga sigurno ima ako ga imam ja , ali da se opustim jer da je teško da će mi opet uzrokovati cin . Kaže da ga nemam gdje poslati i da za muške uopće u Hrv. nema pravog pregleda koji bi utvrdio hpv i šanse za nekakvo liječenje . Znaš li što o tome i kako se sad uopće ponašati , kondom čula sam ne pomaže , što da radim ?

Vishnja's Avatar

Ja nisam imala Hpv +, tako da ti povodom toga ne znam nista reci iz iskustva. Kod mene je bio u pitanju 'obican' cervicitis koj je resen Lletz konizacijom.

evo mene opet nadajući se da ću ovaj put dobiti malo više odgovora na ovu temu . Uglavnom sex je napokon ušetao u moj život nakon točno mjesec i pol od operacije , malo me bolilo ali ništa strašno , mislim da je to više bilo psihički od straha i svega ostalog . Jutro nakon , krvavi iscjedak koji se poslije pretvirio u nešto svijetlo smeđe . Sad me strah da nismo što poremetili , jesam li ipak prerano stupila u odnose nakon op. i što da radim . Trenutačno ne mogu do svog ginekologa koji me operirao jer je vani na nekom seminaru , a moj kod kojeg sam upisana kaže da to nije ništa al da se isto javim dr-u koji me operirao . Moooolim ako ima itko sa sličnim iskustvom nek se javiiiiii . Plizzzzzzz :? :/ :? :/ :?