Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Molim savjet za psihologa

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Molim savjet za psihologa

Eto danas nam se desilo nešto strašno, od moje kčeri je umrla najbolja prijateljica, djevojčica koja je bila anđeo i za života, jednostavno šok, tupost i praznina...nemogu baš suvislo pisati, ali možda ako netko ima savjet i preporuku za razgovor kod nekog psihologa koji bi joj pomogao stručno, ja ću napraviti sve što mogu razgovorima, ali nisam niti ja od neke pomoći.

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Društvo za psihološku pomoć: http://www.dpp.hr/hr/modus.php

A ako nisi iz Zagreba, vjerojatno će ti oni znati reći kome da se obratiš.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dramice i tebi i tvojoj kćerki i obitelji male prijateljice ~~~~~~~~

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ajme, Dramice... ne znam ti pomoći, ali mislim na vas...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mogu te samo probati utjesiti, moja seka je sa svojih 7 godina izgubila najbolju prijateljicu koja je umrla od mozdanog udara. Takoder je imala 7 god. Bio joj je veliki sok ali smo mi svi zajedno njoj to pokusali prikazati kao normalan dio zivota. Palila je svijece za nju jako cesto, posjecivala njenu obitelj, odlazila joj na grob.
    Danas, kao 14-godisnja cura, jos uvijek je se sjeti, ali, koliko vidim, sve to joj je ostalo u lijepom sjecanju na njenu malu prijateljicu, nije ju zapamtila kao nekog ko je umro.

Nadam se da cete i vi to uspjeti prebroditi!

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

strašno

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dramice, vidim da se na Rodinoj stranici, gore, u desnom uglu stranice, oglašava AHA savjetovanje, psihoterapija.
    Doduše, plaća se, ne znam da li tražite socijalnog psihologa ili? Za preporučiti kao preporuka ne znam...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala Vam svima na savjetima i podršci, zvala sam dosta razgovarala... i još ću naravno... Teška je situacija, to je bila jedna posebna emotivna simbioza. Ta djevojčica je bila zaista tako dobra da sam ja uvijek govorila Sari: moraš čuvati ovo prijateljstvo, jer ovakva prijateljstva su za cijeli život... i bilo je nažalost do kraja jednog mladog, naprasno prekinutog života. Stalno mi se vrti film od prije neki dan kada su se doma kod nas ludirale i isprobavale moje štikle i haljine za Krizmu. Sutra je sprovod, danas opet idemo MM i ja kod njih, nije neka utjeha ali smo prisutni. Skupljamo snagu za sutra.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dramice ~~~~~~ kako ti je kćer?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne znam niti sama,od napadaja tuge do potpunog negiranja situacije. rekla je da je moguće da su se doktori zeznuli, da ima slučajeva da čovjek oživi nakon kliničke smrti, rekla sam joj obzirno da u to ipak ne vjerujem u ovom slučaju, puno smo razgovarale i pripremila sam ju da će danas biti jako tužan dan. Poslije svega idemo kod doktora, hvala svima i na pp-ima.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dršte se!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mislim na sve vas...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor