Pokazuje rezultate 1 do 50 od 87

Tema: Priče, preporuke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sjetila sam se ove teme a i one druge o strašnim pričama jer sam Lei upravo pročitala knjigu Blizanke (izašla je uz Jutranji), i evo na primjer ta knjiga uopće nije za nju. Nije strašna nego je baš neprimjerena tj. ona uopće nije bila u stanju pratiti i pohvatati sve te odnose-rastave-ženidbe. Meni je mama isto čitala tu knjigu prije nego što sam krenula u školu i ja sam je obožavala od prvog trena (kasnije sam ju sigurno još sto puta pročitala, to mi je bila jedna od najdražih).

A što se tiče priča jako je zavoljela Andersenove bajke pa sam u potrazi za nekom knjigom koja bi ih sadržavala puno. Imam jednu iz svog djetinjstva ali je u raspadu, a Lei sam sad kupila jednu malu knjižicu sa par priča - ali fali Slavuj koja joj je omiljena.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Sjetila sam se ove teme a i one druge o strašnim pričama jer sam Lei upravo pročitala knjigu Blizanke (izašla je uz Jutranji), i evo na primjer ta knjiga uopće nije za nju. Nije strašna nego je baš neprimjerena tj. ona uopće nije bila u stanju pratiti i pohvatati sve te odnose-rastave-ženidbe. Meni je mama isto čitala tu knjigu prije nego što sam krenula u školu i ja sam je obožavala od prvog trena (kasnije sam ju sigurno još sto puta pročitala, to mi je bila jedna od najdražih).
    Ma kad su Blizanke izašle uz Jutarnji??? Promakle su mi!
    Ja sam inače jako voljela Kaestnera u djetinjstvu, ali sjećam se da sam Blizanke čitala sama, u dobi od 7-8 godina, i da uopće nisam kužila te obiteljske odnose, osim da su dvije sestre razdvojene i da su se slučajno susrele. Očito nekima od nas međuljudski odnosi i shvaćanje istih nisu jača strana

Mi inače upravo dovršavamo Pipi Dugu Čarapu (isto izašla uz Jutarnji), i Andreju se jako sviđa. Razmišljam i o drugim djelima A. Lindgren, pa ako je netko već sa svojim djetetom prošao tu literaturu, molim preporuke!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kad su Blizanke izašle uz Jutarnji??? Promakle su mi!
    Ja sam inače jako voljela Kaestnera u djetinjstvu, ali sjećam se da sam Blizanke čitala sama, u dobi od 7-8 godina, i da uopće nisam kužila te obiteljske odnose, osim da su dvije sestre razdvojene i da su se slučajno susrele. Očito nekima od nas međuljudski odnosi i shvaćanje istih nisu jača strana

Mi inače upravo dovršavamo Pipi Dugu Čarapu (isto izašla uz Jutarnji), i Andreju se jako sviđa. Razmišljam i o drugim djelima A. Lindgren, pa ako je netko već sa svojim djetetom prošao tu literaturu, molim preporuke!
    Prije jedno dva tjedna, btw. opet izlaze knjige uz Jutarnji ali apsolutno nigdje nisam vidjela popis, pa recimo uopće ne znam što je bilo prošlu nedjelju. Blizanke su bile pretprošlu.

Pipi smo čitali među prvim knjigama, nije bila fascinirana i mislim da bi mogli slobodno ponovo.
    Za druge knjige AL ne znam, niti ja ih nisam čitala.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Meni je ovo super: Razmo u skitnji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •