-
Banja Luka za odrasle i djecu?
Stjecajem okolnosti ću možda uskoro do Banja Luke, prvo najvjerojatnije sam, no zatim možda još jednom i sa klincima, u prolazu prema Sarajevu, i zanimale bi me korisne informacije o gradu, obzirom da sam kroz njega do sada samo jednom prošao autom bez da sam stupio nogom na gradsko tlo.
Zanimljivosti u gradu?
(znam da postoji tvrđava uz Vrbas i to je sve ... ni na webu nisam našao ništa više)
Savjet gdje nešto pojesti?
Gdje se parkirati (znam da se svojedobno savjetovalo parkirati na čuvanim parkiralištima da se izbjegnu problemi)?
Dječja igrališta ili nešto drugo zanimljivo djeci?
Svaka informacija (osobito ako je iz prve ruke) je dobrodošla!
-
Eh, kao rodjena banjolučanka, moram ti sa razočarenjem reći da na sadržaje za djecu zaboraviš. Prvenstveno mislim na sadržaje na otvorenom, tipa park sa dječijim igralištem. Imaš dva lijepa velika parka, jedan skoro renoviran, preko puta glavnog gradskog trga, i drugi park ''Mladen Stojanović'', sa dugim stazama za šetnju.
Obavezno pogledaj tvrdjavu kastel, tu imaš restoran Kazamat, sa standardnim jelima, a ako te zanima nešto na brzaka onda ćevapi kod Muje, koga god pitaš objasniće ti gdje ih možeš probati.
Popularan je meksički restoran ''Master'' i po meni jako lijep restoran ''Mala stanica''.Eto bar neku informaciju sam ti dala
Lijep provod.
-
Zaboravih za parking, pa svugdje po gradu imaš obilježene parking zone i plaća se na automatu na sate, nema nijedne garaže u gradu.
i još se sjetih, ima jedna slastičarna, sa jedinstvenim slodoledom, kojeg nisma još nigdje drugdje vidjela.Sladoled je od vanilije a biraš razne voćne prelive koje ti stavljaju preko, fantasičan je. Mnogi je zovu kineski restoran, tu slalstičarnu, i nalazi se u užem centru grada, blizu stare autobuske stanice, koga god pitaš tako objasniće ti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma