Ne radi mi pretražnik danima.
Dakle ja sam od petka na djeti sa ovom čarobnom juhom. Oduševljena sam rezultatima, pa imam potrebu podijelitisa vama.
Djeta se drži u ciklusu 2 x 7 dana. Ukupno 15 dana, nakon toga obavezna je pauza od 4-8 dana i može se ponoviti još jednom.
Dakle ovako se spremi:
400 grama (3-4 komada) rajčice, najbolje svježe (može i pelati iz konzerve)
2 paprike
2 mlada luka
pola glave kupusa (oko 400 gr)
1 veliki celer (može i korijen oko 300 gr.)
1 kocka za juhu
peršina po želji, ne mora.
Dakle sve navedene namirnice mogu se omjerno povećavati i smanjiti po želji, pa tako i kocka ili dvije, ili ne kocka nego vegeta itd.
Uz nju po danima kako sljedi:
1. dan: Voće, ali NE banane.
2. dan: Povrće sirovo grickati, lisnato (zelena salata, radić) krastavci, mrkva paprika... Za večeru pečeni krumpir začinjen žlicom vrhnja ili maslacem. (ovog dana zabranjeni su grah, grašak, kukuruz, mahunarke općenito)
3. dan samo voće i povrće kao prva dva dana.
4. dan: tri banane sa 3 čaše nemasnog mlijeka ili jogurtom.
5. dan 400 grama pečenog ili kuhanog mesa ili ribe po želji. Ili 3 jaja i do 6 rajčica.
6. dan 400 grama mesa, ribe ili 3 jaja i povrće na žaru ili kuhano. (zabranjeno povrće kao i 2. dan)
7. dan integralna riža, pripremljena sa vegetom ili tikvicom ili rajčicom ili gljivama. Bez masnoće. .[/quote]oćni sok bez šećera.
Juhu sve dane kad god vam padne na pamet, ili ste gladni. Što je više jedete sve je uspješnije.
Dijetu treba prekinuti u slučaju vrtoglavica i značajnijeg proljeva. Iako treba znati da će do bržeg čišćenja doći.
Zabranjen je alkohol. Bilo bi dobro šetati.
U prvih 3 dana barem 2 kg manje, a u ostalih 4 dana (ukupno 7) i do 5-8 kg. Ovisno o metabolizmu. Ako ste izgubili 7-8 kg. bilo bi dobro prekinuti djetu na 3 dana do nastavka.
Ja sam krenula, u prvih 3 dana skinula 2 kg. Idem dalje.
Angažirat ću jednu forumašicu koja me pozna da vam kaže za 15 dana kakav je rezultat.