-
ŠTO SE DOGAĐA NA KBC RIJEKA?
Evo gledam vijesti i govore o nekakvim financijskim malverzacijama na KBC Rijeka, odjel za ginekologiju i porodništvo. Ima li netko nekih saznanja? Znam da sada oko Uskrsa odjel humane neće raditi, ali da se ne bi to produžilo, ako krene nekakva istraga?
-
Nešto sam i ja načula da ako bude rezanja bolničkog budžeta da će prvo ostati bez tog odjela za humanu reprodukciju...nadam se da ipak do tog neće doći, znam da su puno uložili lani u obnovu sale i ne bi mi sad to imalo smisla... no vidjet ćemo
-
:shock: neće valjda doći do toga??
-
samo jos to fali :shock: :shock: :shock: :shock:
-
to što su neki likovi i to navodno od službeničkog osoblja mažnjavali pare ne bi smjelo utjecati na rad odjela reproduktivne medicine, ja se barem toplo nadam
a to da u Hrvatskoj stalno neki likovi kradu novce
od naroda, baš i nije vijest, nažalost
-
Nadam se da neće do toga doći
.
-
Ma bilo na vijestima da je nestala lova iz blagajne sa ulaza na Ginekologiju. Postoje blokovi po kojima je naplaceno za namjerne prekide trudnoce i za prisustvo oceva na porodu a para nema ni na blagajni na ulazu niti u drugoj blagajni. Nisam cula da se povezuje sa Odjelom za humanu reprodukciju.
-
Ovo je prestrasno!!!!!!
[/i]
-
Ovo što sam čula bilo je prije vijesti, i mislim da ne treba paničariti to je sve pod upitnikom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma