-
zamjena-datum za datum.
Cure drage
Sljedeće godine u 2 mjesecu sam naručena za postupak u Mariboru i ovim putem bih imala jednu molbicu ako bi neko od Vas mogao da mi izađe u susret. Naime kod sebe doma imam nekih injekcija gonala i menopura (koji su brižljivo čuvani u frižideru) ali rok trajanja im je vezan za ovu godinu. Menopuri vrijede do 08/2009 a gonali do 11/09. Volila bih ako postoji neka šansa da ih zamijenim s nekim od Vas ko ide u postuapk do navedenih datuma i ko posjeduje ili će možda dobiti injekcije koje imaju rok trajanja i u 2010 godini. Prvenstveno iz razloga da injekcije ne propadnu a i meni će samoj trebati za narednu godinu.
Ako je neko zainteresiran neka se javi na pp da dogovorimi detalje. (imam 21 gonal i 10 menopura).Hvala unaprijed
Ako Bog dragi da čudo u našem životu (prirodnu trudnoću) sve ih draga srca poklanjam.
-
provjericu kad dodjem kuci, ali cini mi se da moji gonali vrijede do 3/2011 - ako je tako, a ti ne uspijes zamijeniti datum, mozemo zamijeniti gonale
-
-
-
Ja na žalost nemam ništa kod sebe. Višak vratila ginekologu. Nadam se da ćete se ti i wewa uspješno uskladiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma