Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: zamjena-datum za datum.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno zamjena-datum za datum.

Cure drage
    Sljedeće godine u 2 mjesecu sam naručena za postupak u Mariboru i ovim putem bih imala jednu molbicu ako bi neko od Vas mogao da mi izađe u susret. Naime kod sebe doma imam nekih injekcija gonala i menopura (koji su brižljivo čuvani u frižideru) ali rok trajanja im je vezan za ovu godinu. Menopuri vrijede do 08/2009 a gonali do 11/09. Volila bih ako postoji neka šansa da ih zamijenim s nekim od Vas ko ide u postuapk do navedenih datuma i ko posjeduje ili će možda dobiti injekcije koje imaju rok trajanja i u 2010 godini. Prvenstveno iz razloga da injekcije ne propadnu a i meni će samoj trebati za narednu godinu.
    Ako je neko zainteresiran neka se javi na pp da dogovorimi detalje. (imam 21 gonal i 10 menopura).Hvala unaprijed

Ako Bog dragi da čudo u našem životu (prirodnu trudnoću) sve ih draga srca poklanjam.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

provjericu kad dodjem kuci, ali cini mi se da moji gonali vrijede do 3/2011 - ako je tako, a ti ne uspijes zamijeniti datum, mozemo zamijeniti gonale

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

wewice

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja na žalost nemam ništa kod sebe. Višak vratila ginekologu. Nadam se da ćete se ti i wewa uspješno uskladiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •