Citiraj prva prvotno napisa
Znam da se ne može utjecati na zaposlenje, pa time i financije...ali na faks i slične stvari koje ovise o tebi možeš utjecati. To je bar lako. Ako ti je ostala godina dana, čas posla do diplome. Uz bebu bi ti se odužilo, a i onda bi stalno bila napeta. Zapravo, to bi tako bilo kod mene...možda si ti ležernija.

Problem je na kraju, kad se odlučiš na bebu, što baš i ne možeš utjecati na t. Zapravo prije sam bila uvjerena da mogu i to isplanirati...ali bome
potpisujem. Ako već možeš birati, radije prvo završi faks, a jednom kad imaš diplomu posao ćeš lako naći i kad bebač uhavti godinu-dvije.
Ja sam rodila na četvrtoj godini faksa, 11 ispita do kraja i od tih 11 ispita dala sam tek pola a mali već ima godinu i pol. Puno sporije sve to ide sada nego prije, ipak imaš prvenstveno obvezu prema djetetu a i kad ga netko drugi čuva uvijek se misliš gdje je i kako je..
Ne kažem da ja ne bih opet isto ovo izabrala da se vratim 2 god unatrag - vjerojatno bi ..ali npr. sad na drugo nikako ne bih (planski) išla prije diplome (a ionako su mi 23, nema žurbe, imam još vremena )

Rozalija, Vikki..i ostale sa sličnim problemima i ~~~~~~~~~~~~ za skori +