Citiraj Arya prvotno napisa
ne možemo jer ja još nisam završila faks, imam još jedan semestar i diplomski; a onda moram naći posao... ne živimo sami... njegov posao još nije siguran... milijun razloga.

jučer mi je rekao da je razmišljao i da je spreman na kompromis, da počnemo raditi na bebi iduće ljeto. prvo sam bila sretna, a onda sam shvatila da bi to bilo gore vrijeme nego sada jer ću tada taman završiti faks i bilo bi neodgovorno tada eventualno zatrudnjeti bez posla, a tko bi me trudnu zaposlio ili tražiti posao i znati da mogu ostati trudna uskoro... :? :?

i sada se osjećam još tužnije... iako sam sretna jer je rekao da želi bebu, da "će to biti naša mala bubica" , željena beba...

:/
Tako i ja...živimo u kući njegovih staraca. Doduše imamo svoj kat, ali....neka, bar nam je stambeno pitanje riješeno.
Muž ima stalni posao, ali ja sam isto studoš....malo mi je manje ostalo nego tebi (3 ispita + diplomski, a ispite namjeravam riješiti kroz sljedećih mjesec dana). Nakon toga se bacam na "traženje" posla. Tu će mi svekrva pomoć jer ima dobre veze, a i njoj je u interesu da se prije zaposlim jer sve troškove dijelimo.
I uopće me ne grize savjest što planiram trudnoću uskoro nakon što se zaposlim!!
Ne mora poslodavac to znat - kakve on veze ima s tvojim odabirom da budeš majka?!? Naravno, bilo bi fer da tako nešto možda zna, ali tako gledano nikad se nećeš zaposliti, a uvijek možeš reć da se desilo neplanirano....