Jutro, cure! Evo da i ja dam doprinos ovoj temi. MM i ja mo odgađali 2. bebu sve dok Ema nije imala 1 g. i 10 mj. Zapravo, ja nisam bila spremna. Jedva sam se uspjela srediti s jednom bebom, pohvatati sve konce, dojenje, kuća... Uglavnom, to me mučilo. Nikad me nije bilo strah poroda i opet bih proživjela onu bol.
Brinula sam se: došla je beba - što sad?! E i mjesecima, mjesecima mi nije bilo ni na kraj pamet 2. dijete. I onda sam mi je nešto škljocnulo u glavi i sad je hoću, eto već 8-9 mjeseci! Ali se ne prima nikako. Ema je došla iz 2. pokušaja, ali njezinoj sestri ili bratu treba očito duže vremena da skuži put do nas.
Kako 2. beba ne dolazi dugo, rekla sam MM da ćemo na 3. odmah! Jer godine idu, a očito se ne rpima dovoljno brzo.
Luda sam što sam odgađala toliko dugo! Ali što ću kad psihički nisam bila spremna. Što se tiče financija, jedno dijete je kao ni jedno, gdje ima za dvoje ima i za treće. Uostalom, Bog će providjeti za nas sve što nam treba! Samo se treba otvoriti novom životum začeću. Pročitala sam jednu prelijepu rečenicu: čovjek je čovjek od začeća. (fascinantno mi je što srce počne kucati kad je plod mali-velik svega 13 mm! šest tjedana!)