a zakaj si uopce vadila betu? mene si isto prepala, meni je zadnja menst. bila 14.02. ciklus 31 dan, znaci tu smo, a isto nemam pretjeranih simptoma, cak mi ni cice nisu narasle tak puno ko tebi, jedino su bradavice osjetljive i to ak se skoro stipam, a iscjedak kako koji dan, nema pa onda procuri da se bojim da nije krv - bas osjetim ko da se izlije. al necu se dodatno uznemiravat, ja idem na pregled 23. nadam se da je sve ok, istina je da lab moze fulat, a mozda ti se ne poklapa tjedan trudnoce po amenoreji nego po uzv u - mozda je ovulacija bila kasnije. moja seka je ostala trudna 3 dana prije nego kaj je trebala dobit ( sigurna, jer su samo tad imali odnos ), i na pocetku su davali svakakve dijagnoze jer joj nisu ocito vjerovali, sad je po menstr, trudna 21, 5, a u stvari i po uzv u 19,6. ak sam dobro skuzila vec imas dvoje il troje djecice, pa ak su ti sve trudnoce bile ok mislim da nemas razloga za brinut se. netko jednostavno ima jako puno hormona, povraca i nemre se pomaknut, a netko ni ne skuzi da je trudan, jer ih ima manje. od srca ti zelim da je sve okIva prvotno napisa
![]()

Odgovori s citatom