Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: UPALA

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno UPALA

E pa sad, ne znam niti šta da pišem. Stigli su mi nalazi PAPA testa i sve je u redu, nem anikakvih abnormalnosti osim upale. Pitala sam kakva upala a sestra mi je rekla da nije ništa strašno i da je doktorica napisala iza 12 tj. ginodaktarin. Zanima me, jer nisam pitala, kako bilo kakva upala može utjecati na trudnoću, kakva bi to upala mogla biti, i koliko ste je se brzo riješile uz pomoć tih tableta?Hvala

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam imala u prvoj trudnoći na početku upali i lječila sam je geonistinom, kojeg više nema, i amoxilom....

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

lječila sam je geonistinom, kojeg više nema
    sad ga opet ima, već par mjeseci ... to je prije bila nestašica geonistina a nije bilo adekvatne zamjene.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja jučer tražila geonistin i vele - opet ga nema! KAžu da je došla pred koji mjesec ponovno isporuka, ali su iz Plive povukli cijelu seriju jer su valjda nešto zbrljali u njoj i nije bila dobra....

i da ga neće bit do daljnjega!

Sunce im žarko! To je jedini lijek koji mi je uspio riješiti ureaplazmu jer se sa svim silama oralnih antibiotika nije dala i ne postoji mu zamjena! Kako im padne napamet prestati ga proizvoditi!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Što se tiče Geonistina, meni je dr. isto rekao da je povučen radi neke greške, ali da nisu dobili nikakvu službenu obavijest (u ordinaciju). Ja sam očito koristila taj "s greškom" i imala alergijsku reakciju da je to bila divota živa. :shock:

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kikica2, gyno daktarin je protiv gljivica pa pretpostavljam da imaš neku gljivičnu infekciju. zar nisi dobila nalaz? na nalazu bi trebalo sve pisati.

moja topla preporuka je da nazoveš sestru/doktoricu i sva ova pitanja postaviš njoj jer mi ovdje možemo samo nagađati kao i ti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •