-
Ne znam da li da se brinem ili ne. Trudnica sam, u 17. sedmici i jutros mi se desilo nesto sto mi se nije desavalo tri godine. Kada sam se probudila, prilicno naspavana, vid mi bas nije bio najbolji, odnosno "razlivale su mi se boje"tj. titrala mi je slika, cini mi se posebno u lijevom oku. Posto mi se to vec desilo dva puta do sada, ubrzo sam shvatila da ce me glavobolja uhvatiti, i odmah sam legla. Nijesam nista pila zbog trudnoce. Tako se i desilo, vid se vratio u normalu, ali me zaboljela desna strana glave, prvo je pocelo u potiljku, pa se zavrsilo u desnom oku i tom dijelu cela i sljepocnici. Sad je vec smanjeno, ali bolucka cijela glava, i fisne po koji put svuda po malo. Sjutra idem kod ocnog, jer mi je tako savjetovala ginekolog, ali i moracu kod neurologa. Ne vjerujem da je ista sa vidom, jer sam nedavno bila na na kontroli (i presla sa naocara na leca), ali otici cu kad mi je vec dr rekla. Oftamolog mi je prije tri godine objasnio, kada je konstatovao da je sa ocima sve OK, da je to tzv. migrena oka, ali da ako se ponovi odem kod neurologa. Cinjenica je da me boli vrat, konstatno, danas posebno, i da imam lose drzanje, ali ne znam moze li se sve ovo dogadjati zbog toga. Inace imam napade migrene, ne tako ceste, ali njesu praceni ovim titranjem. Brinem se posebno zbog trudnoce, a i jer mi se to desava strasno rijetko, dakle svega tri puta u zivotu, pa odmah sumnjam na najgore.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma