-
napadose me zene
u parku
inace, to je moja prva "svadja" vezana za djecu i prvi put da me neko javno napao, tako da me malo zacnulo
naime, maloprije dok se Edita ljuljala (a ja stajala pored nje) pritrci nekakva curica od jedno tri godine, i edi je ljuljom obori na zemlju. ni edi ni ja je nismo vidjeli jer nam je prisla sa ledja :/
ja odmah dignem djevojcicu, a utom pritrcase dvije zene (ko dva zmaja
), tacnije mati i vjerovatno baka od djevojcice, te meni ce "U sta ja gledam, sto ne cuvam svoje dijete" :shock:
Kako su ´se one meni obratile tako je Edita krenula u plac , te se posla krit iza mojih nogu :/
a ja mutavica ni da beknem. srecom ove zene sto su stajale tu na igralistu napadose te dvije zene "pa stajale ste i vi tu, sta napadate zenu, kad nije ona kriva", te ostala djeca sa igralista sdaose u moju i editinu odbranu.
maloj srecom nista bilo nije, ali ove dvije su me ostatak naseg boravka vani gledale kao da sam im pola familije pobila :?
milslim, meni se x puta desilo da moje dijete neko obori, ali nikad tako ne reagujem. :/
ja pokusam smirit djecu, te sa majkom razmjenim nekoliko saosjecajnih pogleda ono u fazonu "Desava se", te se prijateljski razidjemo
ali, ovo mi je pravo neandertalski
majke vam kako vi odreagujete u ovakvim situacijama, je li branite svoje dijete i napadate majke, ili...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma