Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: napadose me zene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno napadose me zene

u parku

inace, to je moja prva "svadja" vezana za djecu i prvi put da me neko javno napao, tako da me malo zacnulo

naime, maloprije dok se Edita ljuljala (a ja stajala pored nje) pritrci nekakva curica od jedno tri godine, i edi je ljuljom obori na zemlju. ni edi ni ja je nismo vidjeli jer nam je prisla sa ledja :/

ja odmah dignem djevojcicu, a utom pritrcase dvije zene (ko dva zmaja ), tacnije mati i vjerovatno baka od djevojcice, te meni ce "U sta ja gledam, sto ne cuvam svoje dijete" :shock:
    Kako su ´se one meni obratile tako je Edita krenula u plac , te se posla krit iza mojih nogu :/

a ja mutavica ni da beknem. srecom ove zene sto su stajale tu na igralistu napadose te dvije zene "pa stajale ste i vi tu, sta napadate zenu, kad nije ona kriva", te ostala djeca sa igralista sdaose u moju i editinu odbranu.

maloj srecom nista bilo nije, ali ove dvije su me ostatak naseg boravka vani gledale kao da sam im pola familije pobila :?
    milslim, meni se x puta desilo da moje dijete neko obori, ali nikad tako ne reagujem. :/
    ja pokusam smirit djecu, te sa majkom razmjenim nekoliko saosjecajnih pogleda ono u fazonu "Desava se", te se prijateljski razidjemo

ali, ovo mi je pravo neandertalski

majke vam kako vi odreagujete u ovakvim situacijama, je li branite svoje dijete i napadate majke, ili...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nije mi se još dogodilo takvo što i, iskreno, ne znam kako bih reagirala
    vjerojatno bih ostala u šoku, isto kao i ti
    a možda bih i odgovorila toj ženi
    stvarno ne znam, ali baš mi je žao da ti se to dogodilo, mogu si misliti kako si se osjećala

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Iskreno, ja sam nešto mutava poslednjih godina - ne umem se snaći ni kada mi neko pohvali dete a kamoli kad nas kritikuje. Naravno, na putu kući se sita ispsujem u sebi, svašta im ''kažem'', krenem od besa što sam takva mutava da lučim enormne količine HCl-a pa uglavnom završim na Ranitidinima ali takva sam :/

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja nebi šutila. Nego bi još nju napala zašto ona ne čuva svoje dijete, nemaš oči na guzici

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zaključak - treba voditi trinu sa sobom
    trina

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Ja nebi šutila. Nego bi još nju napala zašto ona ne čuva svoje dijete, nemaš oči na guzici
    Bilo mi je par takvih situacija s necacima i tocno tako sam reagirala, svaki put bi ostale ko budale i pokupile se

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

oplakah

ali zato su ih napali svi na ljuljama. od zena do djece

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Guske...

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa što su njih DVIJE radile kad im je dijete zbrisalo pred ljulju? Najbolje bi bilo da svi pazimo na takvu djecu kako bi one mogle na miru sjediti i tračati! Ja neprestano ponavljam, vičem Ne pred ljuljačku,ne pred vrtuljak, to je jako opasno, i već sigurno misle da sam frikuša, ali baš me briga. Nisi ti ništa kriva, drugi put urlaj iz sveg glasa!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Prag tolerancije po parkovima mi je sve niži.

Postupila bi kao što Trina kaže jer je u pravu.

Moj je isto tak podletio davno pod ljuljačku pa sam se ja gotovo ispričavala mami curice jer je i curica pala , srećom oboje bez ikakvih posljedica , ali to je bila moja nepažnja,a ne njezina ili njezinog djeteta.

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Reagiram zavisno o situaciji...ako je moje dijete krivo...pomazim drugo dijete..ispricam se i zahtijevam da se i moj malac isprica... u kontra situaciji sam smirena ako vidim da je roditelj reagirao....ali u suprotnom postajem pravi zmaj.....odnosno, ne dozvoljavam da nicije "zlodjelo" prodje nekaznjeno....

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Iva prvotno napisa
    Reagiram zavisno o situaciji...ako je moje dijete krivo...pomazim drugo dijete..ispricam se i zahtijevam da se i moj malac isprica... u kontra situaciji sam smirena ako vidim da je roditelj reagirao....ali u suprotnom postajem pravi zmaj.....odnosno, ne dozvoljavam da nicije "zlodjelo" prodje nekaznjeno....
    i ja reagiram zavisno o situaciji.
    ako mi je dite krivo - ispričam se i roditelju i ditetu
    ako nije, a dogodilo se "zlodjelo" pričekam pristojih 20 sekundi da vidim hoće li roditelj drugog diteta reagirat. ako ne reagira, reagiram ja - ko dvoglavi zmaj. u smjeru roditelja jer dite nije krivo šta je pušteno s lanca.

da moja L. nekog baci ljuljačkom nikad ne bi reagirala prema njoj jer ona nije kriva šta netko drugi zuji ko muva bez glave. najbolje još da mi dite padne s ljuljačke pokušavajući izbjeći udarac drugog diteta. tu je roditelj da pazi na dite.
    da L. netko baci s ljuljačkom reagirala bi prema njoj u stilu: "bože moj, dogodilo se, milijun puta sam ti rekla ne idi isprid ljuljačke dok se netko ljulja. i utješila je jer kod nas takav pad ne bi prošao bez urlanja i suza tugaljivica.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ljerka prvotno napisa
    Pa što su njih DVIJE radile kad im je dijete zbrisalo pred ljulju? Najbolje bi bilo da svi pazimo na takvu djecu kako bi one mogle na miru sjediti i tračati! Ja neprestano ponavljam, vičem Ne pred ljuljačku,ne pred vrtuljak, to je jako opasno, i već sigurno misle da sam frikuša, ali baš me briga. Nisi ti ništa kriva, drugi put urlaj iz sveg glasa!
    kao da mene opisujes. moja djeca kad voze bicikl (a sad ga stalno voze) stojim pored njih i gledam da ne udare u neko dijete. druge zene sjede i reaguju samo onda ako njihove dijete nesto ili neko udari :/
    ako su otrcali iza zgrade, ija trcim za njima (mm svakako misli da nisam normalna). cak se i igram sa djecom i to ne samo svojom vec i ostalom na igralistu (neki dan sam ih ucila kako se igra skole)

da, ove dvije su sjedile na klupi ja sam stajala pored ljulje i zaista nisam vidjela da se dijete priblizilo

i da ja sam jedna od rijetkih zena koja su sa djecom napolju. uglavnom su djeca od tri godine pa dalje sami bez nadzora odraslih (jedino ova baba koja tu stalno sjedi i uvijek sjedeci pazi na unucad)

i sok mi je da su ovako mala djeca sama jer je zemlja desavanja Austrija :/

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hah, klasicno prebacivanje odgovornosti. valjda si ti trebala paziti i na njihovo dijete.

potpisujem trinu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Inače nisam opasna ko Trina , ali ne bih ovdje prešutjela.

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

O da Snorki, i ja sam stalno negdje njima za petama, stalno visim nad njima i svi kažu pa daj ih pusti, a ja ne mogu pa ne mogu. Znam da moraju pasti i sve to proći, ali ako mogu spriječiti, zašto ne!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

s obzirom da na 14mjeseci neprospavanih noći...jedva čekam da mi netko naleti pa da se malo ispucam 8)
    tome ne bih voljela biti u koži
    doduše, odmah na prvi pogled vidi se da grizem, pa mi se nitko u zadnje vrijeme ne usudi prigovarati

danas u parkiću moja M. non stop oko ljuljačke gdje se neki dečko ljulja li ga ljulja (mama mu pomaže). ja sam joj stalno bila za petama (ne mami, nego mojoj znatiželjnici) jer je par puta skoro uletila pred ljuljačku. bilo joj je zanimljivo gledati druge kako se ljuljaju pa sam je pustila nek gleda, ali sam bila 10cm iza nje...nikad se ne zna. da se ipak dogodilo da je nečije dijete ljuljačkom naletilo na M., ne bih se ljutila na njega nego na sebe jer sam mogla bolje paziti.

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Re: napadose me zene

ma na svašta čovjek naleti....
    pogotovo kad još ovako naglo zatopli onda svi redom krenu ispaljivati po kratkom postupku

Citiraj snorki prvotno napisa

majke vam kako vi odreagujete u ovakvim situacijama, je li branite svoje dijete i napadate majke, ili...
    ne, ne napdam. klincima se svakakve nezgode događaju i uz sto baba oko njih... baš da vidim da ga netko ugnjetava a roditelj drugog djeteta ne reagira upozorila bi dijete i eventualno odmakla svoje. no svakako bi nastojala da se ono samo izbori.

a kako bi reagirala u tvojoj situacijii?
    pa garant bi kao i ti ostala bez texta jer su došle ko grom iz vedra neba s tom reakcijom, al kad bi vidjela da su baš "kokoška mentalitet" ne bih ulazila s njima u rasprave. takve valja odkantat s prostom jednostavnom rečenicom ("prostom" koliko prisustvo klinaca dozvoljava )

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ako je moje dijete krivo se pokušam s njom dogovoriti, ispričamo se ozlijeđenom klincu i materi i idemo dalje.
    Ako je moje dijete ozlijeđeno (figurativno) je maknem od ozljeđivača i zamolim drugo dijete da se skulira.

Da se netko počne derati na tiu ili na mene ne bi nikome ostala dužna, iako sam u pravilu miroljubivi stvor.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Joj snorki, ja sam prije kao i ti šutila a onda bih na putu do doma živčanila na sebe što nisam ništa rekla. A k'o za inat tada mi ideje šta sam trebala reći samo frcaju jedna za drugom.
    Sada više nisam takva. Šutim dok me ne potegnu za jezik, ali onda ne ostajem dužna. Nisam agresivna ni prosta (barem ne na glas) ali ni ne šutim.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jednom je jedna baba skinula moje dijete s ljuljačke
    mala se totalno uplašila...ova je zaustavila ljuljačku i skinula je s nje
    ja sam bila na klupi s mlađom i baba je, ako je htjela dase ljulja njena unuka, mogla meni reći da siđe,, a ne grabiti tuđe nepoznato dijete i skidati s ljuljačke
    ja nisam mogla vjerovati
    dobacila sam joj nešto

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Prije jedno dvije godine su se u parku na ljuljačkama jedna pored druge ljuljale moja Lea i njena vrtićka prijateljica. Odjednom je Lea sišla i potrčala prema nama, ali ispred te druge ljuljačke. Djevojčica ju je tako bubnula s nogom u nos da je Lea pala i na nosu joj je odmah nastala oteklina. Odmah smo išli na hitnu, bojala sam se da nije nešto slomljeno, ovi nas poslali u bolnicu na snimanje...na kraju nismo ni snimali jer je dr rekao da je vjerojatno sve ok, oteklina je nakon nekog vremena splasnula, mi smo još morali ići na kontrolu i sve je dobro završilo.
    To je bila poznata djevojčica, ali i da nije, ne bi mi palo napamet da nju ili roditelje napadam.
    U parku smo, svašta se može dogoditi, u krajnjoj liniji, mogla sam i ja stajati do nje i paziti da ne istrči. mi smo bili na klupi dva metra pored nje. JOš smo mi tješili te roditelje i curicu da nije ona ništa kriva i nek ne brinu. I kad smo se vraćali iz bolnice, nazvali smo da im kažemo da je sve ok

A prošle jeseni se pak u Lanu , dok je trčkarala po trgu, zabila jedna djevojčica s biciklom. isto poznata. Samo tad su mi se noge odsjekle jer Lana više nije mogla na nogu, koma je izgledalo kako joj je nogica plesala kad bi pokušala hodati. Jurili smo doma s namjerom da idemo u Klaićevu, međutim kad smo došli doma, za 5-10 min, sve je bilo ok, mogla je hodati i nismo nigdje išli. Tata od djevojčice je kasnije još nazvao da pita jel sve ok.
    Ponavljam, i da nam to nisu bile poznate osobe, ne bi mi palo napamte optuživati ih.
    Kad si vani, u parku, u šetnji, koliko god da paziš, moraš biti spreman da se takve stvari mogu dogoditi.
    Pa nisu to djeca namjerno napravila

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U situaciji kao što je bila ova tvoja, ja sigurno nebi šutjela. Izbrojila bi im sve po spisku.

Inače, nemam naviku galamiti na druge mame u parku. Nezgode se dešavaju kad najmanje očekuješ i bez obzira koliko ih paziš. Ako se baš desi da je neko dijete namjerno agresivno, a da majka ne reagira, nakon što opomenem to dijete, ako i dalje nastavi po svome, obratiti ću se i majci, ali ne vikanjem.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ljerka prvotno napisa
    X

Nije mi se puno puta dogodilo, ali bilo je nekoliko takvih situacija... Najlakše je krivnju prebaciti na drugoga. Ja bih isto pitala "A gdje ste VI bile?"

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    ja sam bila na klupi s mlađom i baba je, ako je htjela dase ljulja njena unuka, mogla meni reći da siđe,, a ne grabiti tuđe nepoznato dijete i skidati s ljuljačke
    ja nisam mogla vjerovati
    dobacila sam joj nešto
    Mislim ovo je prestrašno.
    mislim da bi ja došla do nje i zamolila da ona vrati moju malu gore.
    otkud njoj pravo da radi reda, strava.Ljudi si svašta dopuštaju.

Inaće ove druge stvari mi se još nisu desile iako se pred par dana potukao sa malom u parku.
    početak nisam vidjela i ko je kriv ali sve je završilo ok i mama njena nije ništa komentirala.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ni ja ne bi šutila. jer ne ostajem dužna.
    ako je moje dijete krivo, ispričamo se, utješim to drugo dijete i sa svojim proanaliziram taj slučaj.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja nisam mogla vjerovati
    dobacila sam joj nešto
    babu bi zadavila

M&A avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

X

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni se dogodilo nešto slično. D. se ljuljala a ja sam stajala pored nje. Dečko od 1-2 godine je pretrčavao iza ljuljačke i ja sam ga vidjela i u zadnji tren jako povukla ljuljačku prema sebi i Dianu s njom da ga ne bi udarila. I rekla sam valjda nešto poput "Isuse Kriste", jer je mama od malog stajala blizu i klafrala si s frendicom. I onda ta frendica krenula drvljem i kamenjem na mene da kako mi se to dijete jako ljulja, da ne smije toliko, da tu su djeca, tralalala... I naravno da sam popizdila i rekla joj da bi svaka mama trebala paziti na svoje dijete a ne tračati i gledati u nebesa. Mama od malog je samo šutila, ali ona inače izgleda kao da je stalno na apaurinima.
    Snađem se brzo ako netko mene ili dijete mi napada bez razloga. A parkić nam je pun takvih, potencijalno smrtonosnih, s lukovima i strijelama, adrenalinskih ovisnika koji vrtuljak moraju vrtitti brzinom od 100 na sat i sličnih. a mame, tate, bake i djedovi sjede na klupi i čitaju novine. I onda na kraju ne pazim na limite svoje, već tuđe djece.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja mislim da bi se spustila na njihov nivo i isto tak graknula na njih.kad je o meni riječ i ako me netko bespotrebno napada, najčešće odšutim jer nisam konfliktna osoba. ali kad je riječ o mom djetetu i ako trebam stati u njegovu obranu, onda je ,a druga strana :shock: :shock: :shock:

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa
    ja mislim da bi se spustila na njihov nivo i isto tak graknula na njih.kad je o meni riječ i ako me netko bespotrebno napada, najčešće odšutim jer nisam konfliktna osoba. ali kad je riječ o mom djetetu i ako trebam stati u njegovu obranu, onda je ,a druga strana :shock: :shock: :shock:
    X

Neki ljudi razumiju isključivo taj jezik. Nije ugodno, ali kad je dijete u pitanju, i ja bih tako... Zapravo ne da bih, nego JESAM. Kad god je trebalo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Peterlin je napisala:
    Neki ljudi razumiju isključivo taj jezik. Nije ugodno, ali kad je dijete u pitanju, i ja bih tako... Zapravo ne da bih, nego JESAM. Kad god je trebalo.
    Nema druge mame, vičite, kričite i nek nas se čuje.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

super je to kad se mame svađaju umjesto djece

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sada bih ja mogla napisati novi naslov- napade me žena.
    U nedjelju na placu. Moje dijete i ja na placu gledamo i odabiremo pisanice, koje stoje na jednom od štandova među povrćem i cvijećem. I odjedno iza nas nešto padne udari mene i curku. okrenem se i vidim da je pao veliki bicikl i na njemu dijete u sjedalici (bez kacige). Toliko sam se prepala kada sam to vidjela da nisam niti reagirala da je bicikl udario moje dijete. Uto sa stane prolazi starija žena i nešto komentira o mami vlasnici bicikla. nakon par minuta, ista mama se okreće prema meni i počne na mene vikati da ju ne komentiram i da ne pričam da je ona loša mama. Niti do tada a na žalost, ni tada nisam ništa izustila od silnog šoka - inače sam jezičava. Ljudi si stvarno svašta dozvoljavaju- em je srušila vlastito dijete, em je udarila mene i moje dijete i na kraju se još i derala na mene.
    Valjda mi ju je bilo toliko žao ili sam bila u nevjerici, da sam i dalje ostala šutiti.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    sofke, jedno je dječja prepirka oko lopatice u pješčaniku u koju mi ne pada na pamet miješati se i moderirati, a drugo je kad netko grakće na tvoje dijete
    ili ga skida na silu s ljuljačke

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sofke je napisala:
    Koliko sam ja shvatila ovdje se ne radi samo o bezazlenim prepirkama između dvoje zaigrane dječice, nego i o "izderavanju odraslih" na tuđe dijete i sl., nepoznata osoba skida tvoje dijete s njihaljke, jer se njezino želi ljuljati,...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sad vidim da me je Anci preduhitrila.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

baš zanimljiv topic. Vjerojatno bih bila nesposobna obraniti sebe i svoje dijete jer mi slično kao nekim drugima ovdje tek kasnije pada na pamet što sam trebala reći. To me zna baš naživcirati. MOžda da malo vježbam unaprijed. Inače malo previše volim širiti ljubav i zadovljstvo, pa budem potpuno nespremna na takve situacije.
    Voljela bih da znam odbrusiti ovako kao Trina ili Ljerka ali skroz kul bez imalo povišenog tlaka

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pomikaki, takva sam i ja, no nekad ti tako prirodno dođe da nekome odbrusiš
    dođe valjda s godinama

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja se nikad ne svađam....ja uzvratim istom mjerom

Ako mi netko doći i (verbalno) navali na moje dijete, sasvim sigurno neću pokušavati održati raspravu na civiliziranoj razini.
    Iako, ne vidim razloga (a to viđam relativno često) u graktanju na druge ljude. Pa ako mi nešto zasmeta, lijepo ću reći. Ako me ignoriraju, reći ću ponovo na ružniji način. Neću u startu početi graktati. Lijepa riječ svaka vrata otvara

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pomikaki, takva sam i ja, no nekad ti tako prirodno dođe da nekome odbrusiš
    dođe valjda s godinama
    vježbam ponekad na forumu

sviđa mi se i ovaj zadnji post od icyoh

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    U nedjelju na placu. Moje dijete i ja na placu gledamo i odabiremo pisanice, koje stoje na jednom od štandova među povrćem i cvijećem. I odjedno iza nas nešto padne udari mene i curku. okrenem se i vidim da je pao veliki bicikl i na njemu dijete u sjedalici (bez kacige). Toliko sam se prepala kada sam to vidjela da nisam niti reagirala da je bicikl udario moje dijete. Uto sa stane prolazi starija žena i nešto komentira o mami vlasnici bicikla. nakon par minuta, ista mama se okreće prema meni i počne na mene vikati da ju ne komentiram i da ne pričam da je ona loša mama. Niti do tada a na žalost, ni tada nisam ništa izustila od silnog šoka - inače sam jezičava. Ljudi si stvarno svašta dozvoljavaju- em je srušila vlastito dijete, em je udarila mene i moje dijete i na kraju se još i derala na mene.
    Valjda mi ju je bilo toliko žao ili sam bila u nevjerici, da sam i dalje ostala šutiti.
    ta bas kratkog fitilja

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    ta bas kratkog fitilja
    Ja sam jako, jako neugodna u takvim situacijama...i sklona sam ispadima...jer sam dramaturg teže kategorije...i sama sam se uvjerila nekoliko puta da nema većeg nepritelja žena no što je to druga žena (žene)!!! Vjerojatno da je bio neki otac s tim djetetom, ne bi tako reagirao...inače, žene su ženama (ako se ne poznaju) najveći neprijatelji (to je isključivo moje iskustvo u tim zeznutim situacijama)!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    sofke, jedno je dječja prepirka oko lopatice u pješčaniku u koju mi ne pada na pamet miješati se i moderirati, a drugo je kad netko grakće na tvoje dijete
    ili ga skida na silu s ljuljačke
    ja nemam milosti ni skinit tuđe dite s ljuljačke ako moje dite više od pola sata stoji kraj ljuljačke na kojoj se to isto tuđe dite ljulja ko zna od kada. i ako ja svoje dite tih pola sata uvjeravam kako će se tuđe dite skinit "evo još samo par minuta". a mama tog istog tuđeg diteta stoji ko drvena marija i ne reagira, ni jednom jedinom rječju nego broji zjake dok ja sve snage upirem smirit svoje dite i naučit strpljenju i čekanju. e tad mi pukne film (i pukao je) i fino zaustavim ljulju s tuđim ditetom i kažem "ajde sad ti fino silazi, dosta je bilo ljuljanja, ima i druge dice koja bi se isto malo ljuljala". čak se ne trudim ni ditetu govorit milozvučno i fino. i stvarno me zaboli šta će dotična majka mislit.
    ako je u parku 10 dice i jedna/dvi ljulje, a sva bi se dica ipak malo ljuljala onda ne može jedno uzjašit i ljuljat se cili dan.
    e tad sam bila (a i u istim situacijama bi opet bila) kao ta spomenuta "baba" koja skida tuđu dicu s ljuljački.

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

po meni se nikada ne valja svadjati ni dizati glas niti upustati se u rasprave s nepoznatim ljudima, ako covjek ide po njihovom principu nije nista bolji od njih, pa koji god bio cij ili uzrok...

ovdje je najvaznije kako je djetetu koje se ozlijedilo, i na to treba okrenuti paznju. na napade takvih zena se ni bih ni osvrnula, jer nije vrijedno gubljenja vremena...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa takva sam i ja.

nego, maloprije mi editu slucajno, neki malac spuca fudbalskom loptom i to po sred lica.
    pridje dijetei, poce mi se izvinjavat. vidim da nije namjerno, i nisam reagovala . samo sam mu rekla "ok je". Edita se brzo smirila i nista. mislim, nije mi palo na pamet napadat dijete sto ju je slucajno udario. na igralistu su, nisu u sumi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •