-
Claritine sirup ili neki drugi
Svako jutro muku mučim da nagovorim malca od 3.5 god da popije Claritine zbog peludne hunjavice. Ne sviđa mu se okus. Ima li netko iskustva sa drugom antihistaminicima u obliku sirupa, tj kakv okus imaju? Možda bi mu drukčiji okus bolje legao. :?
-
-
spooky prvotno napisa
Rinolan?
Jel ima drukčiji okus od Claritina?
-
Ne znam nisam probala, ali mislim da nije baš fini... :/
-
A da ga pomiješaš sa mrvicu soka. Mi smo znali Rinolan staviti u malo rižinog mlijeka.
-
Miješam ja sa svim i svačim,...
-
Sad mi je palo na pamet...a da probaš sa špricom? Ono kao to bi moglo biti fora, a špricneš onak u obraščić da izbjegneš jezik, pa će biti manje gorko...
-
Mi smo to rješili tako da ulijem žličicu Claritina/Rinolana i u drugu ruku joj pripremim čašu vode ili soka i nakon što popije sirup odmah iza se napije i soka
Iliti ja držim sirup, ona sokić i popije ga nakon sirupa da joj nestane gorki okus.
-
Ja uvijek tako, u jednoj tuci lijek (kad su bili manji u šprici), u drugoj voda ili sok. I čim popiju lijek naliju se tekućine, tako da ni ne osjete gadan okus.
-
Ovako i mi radimo.
Ipak, predlozicu ti jos nesto sto nema veze sa upotrebom ovog sirupa...
Mi nasoj Ivanici vec drugu sezonu peludnu kijavicu lecimo homeopatijom; vrlo delotvorno. Ako te zanimaju detalji, javi se....
-
Mi imamo Flonidan doma (za svaki slučaj). Andrija ga hoće rado popiti - bijele je boje, a okus kao trešnja/višnja. Probala sam ga i nije grdog okusa. Inače je isti lijek kao Claritine/Rinolan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma