Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: čišćenje pišulinca

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno čišćenje pišulinca

Evo mi od nedavno možemo prevući kožicu preko glavića, pa me zanima kako se to sad treba čistiti, dal' vata i ulje ili samo voda ili...?

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Kad ga tusiram, samo mu lagano s vodom isperem. Ulje smo probali, ali to ga skaklja i ne da, pa sam odustala. ovako kod tusiranja je najlakse i uvijek poslije provjerim jel smo dobro oprali.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo voda

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja najbolje očistim vatom i uljem.

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo vodom. Obojici povučem kožicu, naciljam pod mlaz vode i sve se lijepo opere.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako ste uopće uspjeli prevući kožicu ? :?

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Sve je ispalo jako smjesno. Kad smo dosli doma iz rodilista patronazna je rekla da ne diramo jako jer zna kozica puknuti i sto problema, pa ja nisam uopce dirala, samo sam cistila izvana. I onda mi je nedavno frendica rekla da to moram raditi i da je najbolje u kadi dok se kupa. Topla voda i sve je jako opusteno. Probala polako i moram priznat da sam umirala od straha da cu mu nesto napravit, a na kraju samo je iskocilo. Sad si sam zna nategnut kad peremo.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Nažalost mi još uvijek nemožemo prevući kožicu što je rezultiralo nekom nakupinom ispod kožice.

Pedijar kaže da nastavimo povlačiti kožicu te da to mora "naći izlaz" samo mi nije jasno kako !!!

Ima li još netko ovakvo iskustvo ?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Nažalost mi još uvijek nemožemo prevući kožicu što je rezultiralo nekom nakupinom ispod kožice.

Pedijar kaže da nastavimo povlačiti kožicu te da to mora "naći izlaz" samo mi nije jasno kako !!!

Ima li još netko ovakvo iskustvo ?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi prevukli sa tri mjeseca, tako što smo svaki dan malo po malo. anđelak moj je u tome gušto...

ali sada da tu pitam, kada se već priča o tome, vidjela sam na spoju kožicei glavića nešto bijelo ispod kože (ala prištić). niš ga ne boli niti smeta, ali me zanima što bi to bilo.
    peremo se i čistimo pišu svaki dan u kadi kada se kupamo...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi prevukli sa tri mjeseca, tako što smo svaki dan malo po malo. anđelak moj je u tome gušto...

ali sada da tu pitam, kada se već priča o tome, vidjela sam na spoju kožicei glavića nešto bijelo ispod kože (ala prištić). niš ga ne boli niti smeta, ali me zanima što bi to bilo.
    peremo se i čistimo pišu svaki dan u kadi kada se kupamo...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To su kanalići koji se nalaze sa obje strane piše. Svenu se prije to znalo svako toliko napuniti kao ijelim gnojem,ali nije gnoj nego neki loj ili tako nešto. Uglavnom, urolog nam je rekao da to ne diramo, da će samo izaći. I stvarno je. Trebalo je dugo, ali je onda izašao poduži bijeli crvić kao kada stisneš prišt. A jesam slikovita :kolut:
    U svakom slučaju ne trebaš se brinuti.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Fran je to isto imao, kao da mu se kremica za guzu 'uvukla' unutra, bar je tako izgledalo kad smo istisnuli. Svako toliko bi ih malo, lagano potiskivala prema dolje i samo su jednom izašle van. Bezopasno i bezbolno.
    Što se tiče navlačenja kožice, prvo ju je navukla pedijatrica i rekla da mi malo po malo nadižemo prema gore, pa koliko ide. Prakticirali smo to otprilike jednom tjedno kad se kupao, dok jednom nisam navukla do kraja.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala na informacijama...
    pusa

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa i mislila sam si da je ta bijela točkica nekakva lojnica. hvala cure!

graskic

Početno

Mi smo desetak mjeseci , u suradnji s pedijatrom , pokusavali navuci kozicu , ali je Karlo , na kraju i NAZALOST , zavrsio na kirurgiji , gdje su mu ga bas lijepo ' obradili ' .

Sad se kozica navlaci bez problema , ali Karlo bas nije odusevljen idejom da mu netko dira i navlaci njegovu ' muskost ' . Mozda jos ima traume od operacije .

U svakom slucaju , pokusavamo uvijek za vrijeme kupanja .

PUSE !!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •