Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Aritmija srca na uzv u

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Aritmija srca na uzv u

Molim vas odgovor ako netko ima iskustava. seka mi je danas bila na uzv u, 20 tjedan, sve je ok osim sto bebi srce kuca nepravilno, poslali su je na rebro kod prof. malcica. ja znam iz svoje prakse da su totale aritmije kod srcanih gresaka, a kak je kod bebe, jel moze bit da je sve ok? ne mislim na tahikardiju, nego bas aritmiju? unaprijed hvala, zabrinuta seka.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nitko ne zna o ovome???

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nemam iskustva sa aritmijom samo sa srčanim greškama bez nje.
    Ali pouzdano znam da su sumnje ginekologa na probleme sa srcem najčešće samo sumnje, te bebe budu potpuno zdrave.
    Ako je seki predugo za čekati na pregled kod prof ,Malčića(iako on trudnice sa sumnjivim nalazom uzima po kratkom postupku) ehokardiografiju može obaviti i privatno kod dr.Miljana(stavila sam link gore na prenatalnu dijagnostiku).
    Nadam se da je u pitanju samo lažna uzbuna.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

joj, i ja se nadam, stvarno se nadam da je lazna uzbuna. hvala ti.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa
    Nemam iskustva sa aritmijom samo sa srčanim greškama bez nje.
    Ali pouzdano znam da su sumnje ginekologa na probleme sa srcem najčešće samo sumnje, te bebe budu potpuno zdrave.
    Ako je seki predugo za čekati na pregled kod prof ,Malčića(iako on trudnice sa sumnjivim nalazom uzima po kratkom postupku) ehokardiografiju može obaviti i privatno kod dr.Miljana(stavila sam link gore na prenatalnu dijagnostiku).
    Nadam se da je u pitanju samo lažna uzbuna.
    bila sam danas kod harni i zamolila ju da ona seki pogleda samo srceko od bebice jos jednom, dok se ne naruci na rebro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •