-
Bolovi i utrnulost stopala
Zanima me ima li netko iskustva s ovim. Zadnjih tjedan dana me stavišno bole stopala i to vanjski dio stopala i zglob, kao da je nešto polomljeno. Preko dana je više-manje ok, kad mirujem (sjedim, ležim) osjećam bol u zglobu, a kad ustanem nakon mirovanja stravično me boli, toliko da jedva hodam. MM mi je neki dan masirao stopala i kad jedirnuo tajvanjski dio meni su skoro krenule suze koliko je zaboljelo. Danas mi je malo utrnulo stopalo kad sam legla s malim, onak osjećala sam žmarce u stopalu skroz do zgloba. I to mi je više u desnom, nego u lijevom.
Prije sam imala uklještenje živca od kojeg me boljela cijela desna noga. Donji dio leđa me užasno boli i sad, barem nakon miraovanja dok ne postignem "radnu temperaturu". Ali ne spušta mi se bol kao kod uklještenja živca i više-manje mogu sve napraviti, bol u leđima nije epodnošljiva preko dana.
Ne da mi se baš obilaziti liječnike pa da me pošalju na fizikalnu. S tim imam loša iskustva :/ A moja kiropraktičarka mi je trenutno nedostupna, nisam kod nje bila preeedugo. Jedina je od te sorte kojoj vjerujem jer je u SAd završila medicinu i specijalizirala kiropraktiku.
E sad, ako netko zna, ima neku ideju, savjet....
Mislim da nije beznačajno ni to što imam 20+ kila viška
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma