Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Prozorske klupice vanjske-mramorne

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Prozorske klupice vanjske-mramorne

Danas smo kupili mramorne prozorske klupice (nismo granitne iako su bolje, jel nam ne odgovaraju boje granita uz fasadu).
    I sada kad su nam dostavljene svaka klupica je po cijeloj svojoj dužini "šprungirala" popucala. Čak kad se pogleda na kontra svjetlu jedna klupica ima po dvije tri pukotine.
    Da li netko ima iskustva sa mramornim klupicama i da li se nekome ovako nešto desilo? Trebamo li reklamirati klupice? Da li će puknuti skroz pod utjecajem topline i hladnoće iako će biti zaljepljene?
    Joooj na sto muka smo i tužni, a platili kvadrat oko 600 kn. Možda je to malo, ali nama je puno.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

To trebaš reklamirati, svakako! To je loš materijal. Nama je tako puknuo mramor oko groba (sorry za usporedbu), reklamirali smo i nije bilo problema. Zato to i košta toliko jer je najkvalitetnije. Ali puknuto nikako.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Re: Prozorske klupice vanjske-mramorne

Citiraj Suzizana prvotno napisa
    Danas smo kupili mramorne prozorske klupice (nismo granitne iako su bolje, jel nam ne odgovaraju boje granita uz fasadu).
    I sada kad su nam dostavljene svaka klupica je po cijeloj svojoj dužini "šprungirala" popucala. Čak kad se pogleda na kontra svjetlu jedna klupica ima po dvije tri pukotine.
    Da li netko ima iskustva sa mramornim klupicama i da li se nekome ovako nešto desilo? Trebamo li reklamirati klupice? Da li će puknuti skroz pod utjecajem topline i hladnoće iako će biti zaljepljene?
    Joooj na sto muka smo i tužni, a platili kvadrat oko 600 kn. Možda je to malo, ali nama je puno.
    Mi imamo granitne klupice i nemaju ni jedne ogrebotine, a kamoli puknuća.
    Definitivno moraš reklamirati pa puno je to novaca. Ja sam reklamirala i papuče koje su se razlijepile za 3 dana nošenja a koštale su 50 kn, a kako ne bi reklamirala robu za 600 kn. MM nikad ništa ne reklamira jer ga je sram, a ja se i svađam ako treba.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a kakve staviti unutarnje da "pašu" uz bijele PVC prozore, a i namještaj će biti većinom bijeli? mislim na materijal? kako bi pasalo drvo lakirano u bijelo? da li se to uopće stavlja (ja sam čula samo za kamen, granit i sl.)

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

[QUOTE=Suzizana;1224555]Danas smo kupili mramorne prozorske klupice (nismo granitne iako su bolje, jel nam ne odgovaraju boje granita uz fasadu).
    Joooj na sto muka smo i tužni, a platili kvadrat oko 600 kn. Možda je to malo, ali nama je puno. [/Q

Suzana!

U listopadu prošle godine smo kupili mramorne vanjske klupice, nakon zime katastrofa, gotovo se rasadaju, u komi sam, platila sam ih kao i ti 600kn po m2.Molim te da javi mi kako izgledaju tvoje, možda su kupljene kod istog kamenotesca.
    Srdačan pozdrav
    Nina

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cure drage, za van vam nije mramor, ni umjetni kamen, ni kamen Kanfanar i sl., za van je isključivo granit (pa makar i 2. klasa) i PVC (o tom - po tom koliko je to uistinu trajno), čak je i lim bolji. Mramor "pije vodu", dobiva fleke, puca na velikim razlikama temperature (a to i jesu: ljeto +36 i zima npr. -10), jest da je ljepši i ima ljepše uzorke ali nije za van.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ako mramor njie za vani, kako to da je Rim u mramoru, kako to da su nadgrobne ploče od mramora, a na kraju sav mramor stoji izložen vani po suncu, vjetru, zimi ...Ne želim polemizirati na ovu temu, mislim samo da stručnjak može dati pravi odgovor. Želim da mi se javi Suzana, da vidim kako njen mramor, te da li smo kupile mramor kod istog kamenoresca.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    a kakve staviti unutarnje da "pašu" uz bijele PVC prozore, a i namještaj će biti većinom bijeli? mislim na materijal? kako bi pasalo drvo lakirano u bijelo? da li se to uopće stavlja (ja sam čula samo za kamen, granit i sl.)
    Ja imam drvene bijele s unutarnje strane, a umjetni kamen s vanjske

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj salvere prvotno napisa Vidi poruku
    Ako mramor njie za vani, kako to da je Rim u mramoru, kako to da su nadgrobne ploče od mramora, a na kraju sav mramor stoji izložen vani po suncu, vjetru, zimi ...Ne želim polemizirati na ovu temu, mislim samo da stručnjak može dati pravi odgovor. Želim da mi se javi Suzana, da vidim kako njen mramor, te da li smo kupile mramor kod istog kamenoresca.
    Taj mramor u Rimu nije "mramor" koji kupujete tu, ovaj tu je zadnji škart, zato se i preporuča granit, a i njega treba impregnirati tamo gdje je izložen vodi jer prirodni kamen "pije" vodu. Govorim to jer znam, MM prodaje granit, a pravog mramora u Hr nema. Naravno, ovaj u Rimu je kvalitetan ali isto propada...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •