Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Prozorske klupice vanjske-mramorne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ako mramor njie za vani, kako to da je Rim u mramoru, kako to da su nadgrobne ploče od mramora, a na kraju sav mramor stoji izložen vani po suncu, vjetru, zimi ...Ne želim polemizirati na ovu temu, mislim samo da stručnjak može dati pravi odgovor. Želim da mi se javi Suzana, da vidim kako njen mramor, te da li smo kupile mramor kod istog kamenoresca.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj salvere prvotno napisa Vidi poruku
    Ako mramor njie za vani, kako to da je Rim u mramoru, kako to da su nadgrobne ploče od mramora, a na kraju sav mramor stoji izložen vani po suncu, vjetru, zimi ...Ne želim polemizirati na ovu temu, mislim samo da stručnjak može dati pravi odgovor. Želim da mi se javi Suzana, da vidim kako njen mramor, te da li smo kupile mramor kod istog kamenoresca.
    Taj mramor u Rimu nije "mramor" koji kupujete tu, ovaj tu je zadnji škart, zato se i preporuča granit, a i njega treba impregnirati tamo gdje je izložen vodi jer prirodni kamen "pije" vodu. Govorim to jer znam, MM prodaje granit, a pravog mramora u Hr nema. Naravno, ovaj u Rimu je kvalitetan ali isto propada...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •