Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: Koje simptome vi imate u 7 - 8 tjednu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Koje simptome vi imate u 7 - 8 tjednu

Citam malo druge teme pa se zabrinula.. ja simptoma trudnoce gotovo da i nemam, jedino malo vece cice i bradavice osjetljive na dodir, i malo iscjetka prozirno bijelog. prije par dana mi je bilo malo muka i jednom povratila.. ispricavam se ak slicna tema postoji. znam koji su simptomi trudnoce is sve, al ja bi malo primjera ak vam se da. malo me strah.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nema te zašto biti strah. Simptome uopće ne moraš imati.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam samo bila umorna, umorna i umorna.... Dnevnik počinje, a ja već sanjam. Zato sad (u 19. tjednu) ne spavam po 4 sata noću.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a citala sam temu beta hcg, pa se zato prepala.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nemam skoro nikakve simptome (umor pripisujem Utrogestanu), osim odlaska na wc

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U prvoj trudnoci nikakvih simptoma nije bilo, osim grudi sto su mi se uduplale ...a u ovoj, mucnine, povracanje, grozan okus u ustima, umor, iscrpljenost..ma totalna razlika.

TinkiVinki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ne brini za simptome, ja sam danas 21+3 (nakon stimuliranog ICSI-a u 11/12 mj. '08 ) i stalno sam čekala simptome, ali ništa...
    Jedini simptom koji imam je ogromna buša i maleni koji vježba karate u trbuhu!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj TinkiVinki prvotno napisa
    Ne brini za simptome, ja sam danas 21+3 (nakon stimuliranog ICSI-a u 11/12 mj. '08 ) i stalno sam čekala simptome, ali ništa...
    Jedini simptom koji imam je ogromna buša i maleni koji vježba karate u trbuhu!
    nasmijala si me, bas mi je drago zbog tebe.

TinkiVinki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Samo se opusti i uživaj koliko možeš...

mayah avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo ja sam isto 7 i pol tjedana, još nema nikakvih simptoma!

Svaki dan sve čekam kad će početi mučnine, ali nema ništa

Još ne osjećam neku veliku glad, nisam pušač ali mi dim ne smeta, jedino mi cice nisu narasle još ! Zaista se pitam svaki dan jesam li stvarno trudna ili sanjam!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni su mučnine počele oko 8 tjedna i trajale do 16

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam 8 + 4
    od trenutka kad sam zatrudnila (jos nsiam znala) sam imala osjecaj napuhnutosti.
    kasnije se trbuh jos vise naduo, tako da sada izgledam kao da sam na pola trudnoce
    od simptoma mucnina me znala uhvatiti, ali ne cesto i nikada sa povracanjem, cek kratkotrajno i prolazno.
    ali zato umooooor...! na poslu je sve ok do cca 14h, a poslije mi doslovce glava pada, i izgledam kao zombi.
    dodjem doma i odmah idem lec, cesto i zaspim.
    cice su mi se povecale i to me eto ful veseli

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zapravo zavidim svima bez simptoma.
    Ja sam od onih koje odmah znaju da su trudne, pa onda implantacijsko krvarenje, pa mučnina čim uđem u sedmi tjedan...Sad sam 10+2 i ubija me...ne mogu ni jesti (u dosadašnjim trudnoćama, a ovo mi je peta, liječila sam mučninu hranom - sad to ne pali).
    Tješim se da će za koji tjedan prestati.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne sjećam se točno u kojim trudnoćama je što bilo osim da sam u drugoj, kad sam nosila curku, imala najizraženije simptome-od mučnina, ružnog okusa u ustima, prištića, promjene raspoloženja..sve to na samom početku trudnoće. U druge dvije nisam imala skoro ništa osim što mi je smetala vožnja u autu

ivory avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam 7+2 i moji simptomi su 0 bodova
    Nisam ni u prvoj trudnoći imala neke uobičajne simptome osim bolnih grudi, a sada je i to izostalo (možda zato što dojim :/ )
    Samo jedno popodne sam osjetila neku mućninu, a ponekad idem i češće na WC, ali to je sve zanemarivo. Za sada se super osjećam i bila bi presretna da tako i ostane!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja samo imam neobično gađenje prema hrani, nemam uopće tek i tek pred večer lagane mučnine.

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mihim.. .ja jos uvijek ne znam sta ce biti s mojom bebicom..ali samo da ti kazem da jos uvijek imam sve simptome najnormalnije trudnoce...iscjedak, povecane grudi, lagane trnce u maternici s vremena na vrijeme...to vjerojatno osjecam jer stalno nesto osluskujem sta se dolje dogadja... i tak...

a jos moram cekati 6 dana do pregleda....predugih 6 dana....cijela vjecnost...

ma sigurna sam da je s tobom i tvojom bebicom sve u najboljem redu.... kiss

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hvala svima na odgovorima. iva mene je tvoja tema prepala , al mislim da se bezveze " zivciramo ", odgovorila sam ti jos na temi beta hcg. ja stvarno vjerujem da je sve ok, al da nam termin nece bit " isti ", mozda ti ga malo pomaknu . ja cesto znam panicarit, a isto tak nebi nikom drugom htjela davat krive informacije, al znam da sam ucila da kad dođe do spontanog simptomi trudnoce nestanu brzo, a ti ih hvala Bogu imas. nadam se stvarno da je sve ok, izdrzi jos 6 dana, ja idem 23.4.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nadovezujem se na prethodna dva posta.
    Prema mom iskustvu, a izgubila sam tri bebice, simptomi trudnoće su mi nestajali prije nego što bi se utvrdilo da nema pomoći.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj sis prvotno napisa
    Nadovezujem se na prethodna dva posta.
    Prema mom iskustvu, a izgubila sam tri bebice, simptomi trudnoće su mi nestajali prije nego što bi se utvrdilo da nema pomoći.
    a joj, necu mislit kak je to, zao mi je. hvala ti na odgovoru..

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma nemoj se prepadati bez razloga.... ja sam u panici samo zbog te bete...da je nisam vadila, vjerojatno bi bila nervozna ali bih nekako izdrzala ta dva tjedna.... a sad... s tim padom ne znam... Makar sam nesto malo razmisljala.... naime, ja sam 07.04. kad sam prvu betu vadila bila u labu oko 4 popodne, a 09.04. sam isla ujutro oko 11.... ma ne znam.... mislim da si samo pronalazim lazne nade....

A ti, draga mihim.... po svemu sto sam procitala stvarno nemas razloga za brigu... al ak ce ti biti lakse evo malo ~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Iva prvotno napisa
    Ma nemoj se prepadati bez razloga.... ja sam u panici samo zbog te bete...da je nisam vadila, vjerojatno bi bila nervozna ali bih nekako izdrzala ta dva tjedna.... a sad... s tim padom ne znam... Makar sam nesto malo razmisljala.... naime, ja sam 07.04. kad sam prvu betu vadila bila u labu oko 4 popodne, a 09.04. sam isla ujutro oko 11.... ma ne znam.... mislim da si samo pronalazim lazne nade....

A ti, draga mihim.... po svemu sto sam procitala stvarno nemas razloga za brigu... al ak ce ti biti lakse evo malo ~~~~~~~
    ma opustila sam se ja, bilo me strah taj dan, a ja uvijek nesto nadem da se bojim. sa prvom bebom se uvijek bojala - sve super, jednom odem na kontrolu bez straha - u 35 tjednu i ctg ne valja, pa sam si valjda umislila da se moram bojat da sve bude dobro, a psiha je gadna. ja stvarno nikad ne dajem lazne nade i ne sviđa mi se kad netko to radi, al ja stvarno vjerujem da je i kod tebe sve ok ( joj ak nije, bit ce mi ful neugodno ). rekla si 6.4. samo gv ( znaci oko 6 tjedana ) , a i b hcg se podudarala s tim, i pise kad su vrijednosti od 1200 - 6000 da je duplanje 72 - 96 sati. a medicina nije savrsenaju u a ni besprijekorno tocna u sitnicama, a tebi je skroz malo " pala ", a ja nekak vjerujem da je bila ista - takve " sitnice " se desavaju u laboratoriju. a simptomi, pa sigurno ih ne umisljas, i sis je odgovorila o tome.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: Koje simptome vi imate u 7 - 8 tjednu

Citiraj mihim prvotno napisa
    . jedino malo vece cice i bradavice osjetljive na dodir, i malo iscjetka prozirno bijelog. prije par dana mi je bilo malo muka i jednom povratila.. v
    mislim da prema ovom gore nabrojenom, imaš ipak "dobre" simptome...
    Ja sam to sve imala + vrtoglavica koja me ubijala u pojam. Povraćala nisam, al sam svaku večer prije spavanja meditirala iznad wc školjke jer mi je bilo muka.
    Želim ti lijepu, predivnu trudnoću!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hvala ti smajlic, nasmijala si me s meditacijom, i ja sam sad neki dan. a mislim da imam ja jos simptoma ( sad ce bit pretjerana iskrenost na djelu ), ja se inace jako tesko oznojim, a vec dva dana se " osjetim " ispod pazuha prijee tusiranja , i mogla bi se rasplakat za svaku sitnicu. nocas sam sanjala svoj porod, uopce nije bolilo kad sam tiskala , i vidla sam malenu glavicu i bila je curica...

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure, jel se kome desilo ista slicno?
    prestale su me bolit cice.. :?
    trudna sam 9 + 2, cice su me pocele bolit negdje iza 5. tjedna, narasle su ful i ocvrsnule (nitko sretniji od mene :D )
    a od bolova nisam mogla normalno spavati na trbuhu.
    zadnja 2 dana - to je nestalo. sta bi to moglo znacit?!
    frka me...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ej, evo i ja danas po uzv ko ti i pipkam cice i bas sam u panici, isto, i mekane su. al prekjucer mi bilo muka cijeli dan. mislim da je sve ok al smo mi trudnice uvijek u strahu. joj, kad sam procitala tvoj post ko da me umirilo, sad e probudila i jos u snu ih pipkam, koma. sad sam svast nadribila, al sv a sam u panici.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

a kakve su ti cice bile proteklih dana? isto mekane?
    a mucnine?

meni mucnine nisu nikad bile prisutne u pravom smislu..znali mi biti muka, ali brzo proslo. sad niti to.. i jos ovo s cicama...jucer sam bila luda, navecer nisam mogla zaspati, prevrtala se cijelu noc, prepipavam se stalno da vidim, jesam ja to mozda zabrijala ili kaj :?
    za tjedan dana imam pregled, nadam se da necu izludit samu sebe do tada...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nisu bile ovak mekane, cvrse su bile, a mucnina npr. prekjucer cijeli dan, jucer nista, sad ko da mi je muka, al nisam stigla jest pa mislim da je od gladi, iscjedak skroz slabo, danas mislim da nis jos. ne znam, bas me strah. ja idem na kontolu 23., ti?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

cure, baš ste mi simpatične i podsjećate me na mene kad sam bila trudna s 1. djetetom. Osluškivala sve moguće simptome, jel ih ima, nema, pa ih nema, pa se brinem jesam li onda trudna ili ne...

Sve je to normalno i u redu, ne brinite se
    Želim vam objema divne trudničke dane!

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

smajlic, hvala na lijepim zeljama

mihim, koliko si sad trudna? koliko kuzim, nesto mrvicu manje nego ja.
    meni bi kontrola trebala biti krajem iduceg tjedna, jos nisam narucila, a trazit cu da me primi u petak jer cekam neke nalaze kroz iduci tjedan pa kad sve skupim.
    inace, ja sam hipohondar i ful plasljiva i uvijek u brizi. takva sam oko svega.
    kad sam saznala da sam trudna, trbuh me strasno bolio i non stop sam zvala ginica svakih par dana, svaki put u drugom strahu - dal je vanmaternicna, pa dal ima veze sto mi u familiji bilo dosta spontanih i slicno.

onda me doktor gino smirio, pricao sa mnom i bila sam kul.. do jucer
    radi cica i radi toga kaj mi vise nije zlo i nisam umorna.
    a znam da beta hcg raste i radi toga bi simptomi trebali biti jaci...eto, to me izludjuje.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

smajlic hvala i od mene , bas lijepo od tebe. po menstruaciji 8+6, po uzv u 9+3. a i ja sam panicarka,a onda jos kad svasta procitas, sad mi je zao kaj u prvoj trudnoci nisam pisala dnevnik, imala bi s cim usporedit. danas moram na silu jest, gladna sam, jela bi, al nis mi ne pase i gutam na silu.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

argentina, mene su u prvoj trudnoći užasno bolile grudi i bile jako osjetljiva. I to je trajalo neka tri tjedna.

Sada sam 8+4 i užasno mi je mučno, ali ne povraćam, grudi me ne bole, ne spava mi se, lice mi je puno prištića. Sve drugačije nego u prvoj trudnoći.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

curke vama je to druga trudnoca...pa bas lijepo Mihovil, za tebe sam znala da ti je druga, za tebe mihim nisam.
    koliko imate godina ak smijem pitati?
    ja imam 30 i prva trudnoca mi je. nadam se jos jednoj poslije ovoga
    ma..nekako mi fali neki topic tu da se malo ćeta, da mozemo pricati neobavezno i nevezano za tebe.
    posebno zato sto mi je prva trudnoca a panicar sam, non top sam na oprezu i imam sto pitanja...

mihim, kako se to racunaju tjedni po uzv? nemam pojma o tome...
    ja sam 9 + 2 po zadnjoj M. znam i kad mi je bila O, i znam kad sam zatrudnila, ali mi nis ginic nije spominjao ovu starost po uzv-u.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja imam 25. po uzv u mi je beba veca 4 dana nego kaj bi trebala bit po menstruaciji. a s prvom bebicom mi je po uzv u bilo 5 dana manje. po uzv u mi je termin bio 29.1., rodila 3.2. ja mislim da se mozemo dopisivat preko pp, valjda?

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bas cu pitati na iducem pregledu za tu uzv starost bebe.
    mozemo se svakako dopisivati na pp!
    iako meni je super kad nesto pitam a dobijem vise odgovora i vise misljenja od vise cura. zato i je forum. nadam se samo da nas nece bannat i da ce bit tih odgovora malo vise.

mihim jesi vec radila testove krvi, urina, kg, rh itd.?

eto, petak je, gotov radni tjedan, pozdravljam vas do ponedjeljka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

napravila samo kks, kompletnu biokemiju + Fe, koagulaciju i urinokulturu. KG, i testove na hiv i hepatitis b imam iz prve trudnoce, necu ni briseve radit jer su svi bili ok u prvoj, osim ureaplasme koju sam nedavno izlijecila. dr. mi je preporucula antitjela na toxoplazmozu i hormone stitnjace, al to cu kad stignem, toxo sam vjerojatno prebolila jer sam ko mala malte ne spavala s mačkama, a sa stitnjacom mi nikad nitko nije imao problema , a ni u prvoj trudnoci nisam vadila pa mi se ne zuri.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ehej mihim, poslala sam ti pm, tek danas sam vidjela

evo ja moram prijaviti da me cice ipak malo bole, ne tak jako kao prvih tjedana, ali jos kad se promeskoljim u neki pozanam kad lezim na trbuhu, znaju me zaboliti. to me malo umirilo.

i moram prijaviti apetit koji se stalno povecava. hrana je glavni objekt mojih razmisljanja zadnjih dana..non stop nesto zvacem i ne prodje niti sat vremena da ne stavim nsto u usta :/

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo i mene tu negdje oko 7-8. tjedna. Ja sam ivf trudnica pa nisam sigurna kako će mi računati tjedne trudnoće, ali ako računam po ZM, onda sam 7 + 3. Našla sam i kalkulator namijenjen baš ivf trudnicama, baziran na datumu aspiracije js i po njemu sam također 7+3, još ćemo vidjeti sutra što kaže doktor.

Od simptoma sam do sad imala mučnine, nekoliko puta s povraćanjem, počele su negdje prije tjedan dana, trenutno ih nema pa se već pomalo brinem.:/ Eh, nikad zadovoljna - kad su tu sve bih dala da nestanu, a kad nisu, strah me da nešto nije u redu.
    Tu su još i bolne grudi, ali to pripisujem Utrogestanu. Za sad još stanem u svoje grudnjake i mogu spavati na trbuhu. Zadnjih dana mi se dosta spavalo, ali sad se i to nekako unormalilo. Probava - usporena, ali ipak funkcionira, povremeno pojačan iscjedak i to bi otprilike bilo to.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Pandora Aura Monroe prvotno napisa
    Evo i mene tu negdje oko 7-8. tjedna. Ja sam ivf trudnica pa nisam sigurna kako će mi računati tjedne trudnoće, ali ako računam po ZM, onda sam 7 + 3. Našla sam i kalkulator namijenjen baš ivf , baziran na datumu aspiracije js i po njemu sam također 7+3, još ćemo vidjeti sutra što kaže doktor.
    Možeš li, molim te staviti link za taj kalkulator namjenjen ivf trudnicama? Hvala.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala ti Pandora Aura Monroe!
    Po ovom linku ispada da ću roditi 5 dana prije nego što je ginić upisao u trudničku knjižicu.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Trudna sam 7+2 već dobrih tjedan dana imam mučnine, zlo mi je. Spava mi se... umorna sam stalno... u prvoj trudnoći su mi mučnine počele kasnije nego sada.
    Sve je to individualno.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo moram prijaviti novi simptom (iako mozda nije vezan za trudnocu nego moju psihu) :/
    vec jedno pet dana se nocu budim i ne mogu zaspati. svaku noc.
    najcesce odem na wc jer mi se piski, i onda kad se vratim u krevet - nema sanse da opet zaspim! ujutro se budem premorena, navecer padam u san odmah, ali ova budjenja...

i naravno onda odmah razmislajm o sto stvari vezano za T i bebicu i brinem i pitam se svasta sto ne bih trebala...

nocas su me cak i grcevi copili, mislim u crijevima, za vecer sam klopala kulen i poslije kolace....mozda od toga?
    valjda nije nastetilo bebici

pinguica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sam imala mučnine prva dva-tri mjeseca od 0 do 24 s povremenim povraćanjem, sise se uduplale, umor, spavanje po cijeli dan.

Ali sad je super.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Eto ja nisam imala nikakve simptome. Mama sam već dvoje djece i što mi se dogodilo. Prva menstruacija nakon začeća je bila normalna-malo slabija i druga je izostala, simptomi nikakvi, a pošto imam policistične jajnike i dva mioma na maternici, pomislila sam da se nešto spobrkalo, kad ono!!! Treće menstruacije nema i odjednom oni toliko poznati leptiriči u trbuhu. Odletjela sam u apoteku i +. Dakle negdje sam u 16-tom tjednu, moram još kod ginekologa pod hitno, ali to je to.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa
    evo moram prijaviti novi simptom (iako mozda nije vezan za trudnocu nego moju psihu) :/
    vec jedno pet dana se nocu budim i ne mogu zaspati. svaku noc.
    najcesce odem na wc jer mi se piski, i onda kad se vratim u krevet - nema sanse da opet zaspim! ujutro se budem premorena, navecer padam u san odmah, ali ova budjenja...
    I ja sam imala isti problem pre nekoliko dana, i naravno kljuc je u opustanju, moras dati sve od sebe da se opustis jer odmor ti je prilicno potreban sad.
    A izbegavaj jesti jaku hranu pred spavanje i to doprinosi nespavanju ili losem spavanju
    A inace mucnine su mi skoro pocele u recimo 6+3 i uzasno mi se spava, a grudi me bole ali ja jos dojim pa i nisam neki primer.

ivory avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo napunili 9 tjedana i zadnjih par dana mi se javlja slaba mućnina u popodnevnim satima. Piškenje se smanjilo, ali je zato apetiti oooogromaaan!

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kole prvotno napisa
    I ja sam imala isti problem pre nekoliko dana, i naravno kljuc je u opustanju, moras dati sve od sebe da se opustis jer odmor ti je prilicno potreban sad.
    A izbegavaj jesti jaku hranu pred spavanje i to doprinosi nespavanju ili losem spavanju
    A inace mucnine su mi skoro pocele u recimo 6+3 i uzasno mi se spava, a grudi me bole ali ja jos dojim pa i nisam neki primer.
    ja sam sada 10+5 i uglavnom osjecam se bolje nego prije mjesec dana..

da, kole, tu vecer sam klopala domaci kulen, hren, pa kolace (bili smo u gostima, a ja nisam mogla odoljeti)
    valjda jos kad zbrojis stres i uzbudjenje i eto ti grceva.
    inace meni je doktor preporucio donat mg, ne znam ima li ga kod vas, ali meni koja inace imam zatvor (a sada ako ga ne pijem svakodnevno velike probleme sa stolicom) sada omogucava uredne stolice.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni je danas točno 10 tj. i mučnine ne prestaju. Spava mi se dosta, ali me za divno čudo uopće ne bole grudi (iako su mi narasle i svi grudnjaci mi postaju tijesni). Po noći dobro spavam i uopće ne idem puno piškiti. Lice mi je puno prištića.

Argentina, mislim da bi ti od ovakve večere bilo juka i da nisi trudna

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mislila sam muka

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •