Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Podne oblobe za igranje

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Podne oblobe za igranje

Imam dječaka od 5,5 mjeseci i željala bih ga staviti na pod.
    No, osim podnih puzzli nemam ideju što bih drugo mogla uptrijebiti.
    Tepih ne može, jer je mm alergičan na grinje.

Naime, malo sam skeptična prema podnim puzzlama jer više manje sve koje sam vidjela jako smrde, pa se bojim od kakvog je to materijala napravljeno.

Na jednom forumu sam čak pročitala da su toksične, pa si mislim gdje ima dima, ima i vatre.

Imate li kakvu ideju, što staviti na pod, a da nije tepih ili podne puzzle?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo godinama imali frotirne štep-deke (s jedne strane frotir, s druge pamučno platno). Imala sam dvije, pa kad se jedna pere, koristi se druga.

I bilo koja druga frotirna deka je ok. Može i plahta... ili oboje.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja imam podne tatami puzzle (negdje sam ovdje pokupila link) i zadovoljna sam. Nisu smrdile.
    Da imam veći stan uzela bih onu pravu tatami strunjaču na kojoj se i vježba (neka borilačka vještina :? ), ali obzirom da je stan mali kud bih s time kad bih trebala usisavati?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mislim da su mnoga djeca mama s ovog foruma odrasla na puzlama. Nije bilo posljedica...

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Imam tu tatami strunjaču - i ona je smrdila kad sam je tek uzela.
    Oprala sam je i stavila jedan dan na zrak i više ne smrdi.
    Ista stvar sa puzlama ( ovim iz TL, odnosno naše su iz Emezete). Smrdile su katastrofa i već sam ih mislila bacit.
    Ali nakon pranja i sušenja - nema više smrada.
    Razbijala sam glavu o tome šta i kako i onda sam nekako došla do istog zaključka kao i ninet

Iako me ovaj moj mališđan podsjeća na Trumanov show - zanima ga šta ima van puzli

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mališđan =mališan

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo koristili puzzle ali vrlo kratko jer je G jako brzo otkrio da postoji život i izvan njih :D ali frendica mi je koristila onaj gumeni tepih koji se inaće stavlja u kupaonu i kupuje se na metre u nami ili na nekom sličnom mjestu...to mi se čini kao neloša ideja...

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi imamo puzzle i ja sam ih isto prvo natopila u kadu sa deterđentom i pustila da se namaću i onda ih negdje 5 puta isprala i prestale su smrditi. Mi smo probali s onim tepihom za kupaone koji se kupuje na metre ali on obzirom da je onak rebrast onda se između tih rebri stalno skupljala prašina i sve neke mrvice. Puzzle su mi puno lakše za održavanje. Deke su mi se uvijek klizale pa nije bilo puno koristi.

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam svog sina počela stavljat na pod prije mjesec i pol dana (kad je imao oko 5 mj.). mi smo stavili one spužvaste puzle a PLUS jednu debelu deku poviše. mi do sad nismo nikakav smrad čuli.

a mogu i reć da PUNO napreduju na podu prema u vrtiću. nakon 2 tjedna na podu, već se mogao okrenit na prsa i nazad na leđa. u vrtiću nije niti pokušavao zato što je premalo :/

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kao sto neko vec gore rece tatami ploce

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo do nedavno koristili puzzle i super su, jako sam zadovoljna s njima. Prvo što su stvarno tople, dijete može u čarapicama biti na njima i mekane su ako dijete padne. Cijela obitelj se igrala na puzzlama... Jedino se stvarno mora bar svaka 3 dana usisavati ispod njih jer se odozdo skuplja prašina ali svuda se skuplja.

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pa puzzle smrde samo dok ih ne baciš na pranje (cc par minuta nakon povratka iz dućana )....naše, nakon "tretmana " u vešmašini nisu imale nikakav miris (a oprala sam ih sa deterđentom za suđe)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi isto koristimo puzzle, OK su, samo što ih P rastavi u roku 5 min.

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo ja sam kupila ove tatami ploče.
    imali su i pazle, ali im se vade dijelovi, pa se bojim da bi malac kada skuži proceduru, non-stop vadio pazle van.

Do sada se je okretao na kauču, ali mu je to postalo jaaaako premalo, stavila sam ga na pod, no kada se okrenuo sa trbuha na leđa, malo je bubnuo glavicom. Mislim čak da ga nije toliko boljelo,koliko se uplašio.

Voljela bih da je još pinkicu mekše, no vjerujem da će on skužiti da mora kontrolirati glavicu, a ne ju bacakati kao na kauču (hm nadam se)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •