Cula sam da male bebe ne bi smjele na Sljeme zbog visine, ali ne znam zasto. Imate li iskustva ili savjeta? Isla bih pjeske na sljeme s bebom od mjesec dana po bikcevicevoj do puntijarke i sl.
Cula sam da male bebe ne bi smjele na Sljeme zbog visine, ali ne znam zasto. Imate li iskustva ili savjeta? Isla bih pjeske na sljeme s bebom od mjesec dana po bikcevicevoj do puntijarke i sl.
Možda zbog razlike u nadmorskoj visini i sastava zraka (kisika). Beba je jako mala uključivši i pluća (ne mislim po dimenziji nego po zrelosti).
Svaka pohvala tvom entuzijazmu, ali ja ne bih... :/
Vrijeme je vani prekrasno, baš za šetnju po ravnom....
To sam i ja cula, ali to se odnosi na vece visine.
ja sam isla s f. na sljeme kad je imao 3 mjeseca (tak negdje, ne sjecam se sad bas najbolje). uglavnom, mislim da nema prepreka, cudno mi je uopce da si cula takav savjet za tako malu visinu![]()
Ja sam već par puta bila na Sljemenu i moje dijete (sutra ima dva mjeseca) je uživalo! Doduše, dovezla se autom jer zbog mirovanja u trudnoći i carskog nisam u kondiciji za uspon, ali, nadam se da ću se i ja jednom vratit u formuza hopsanje.
Mislim da promjena u nadmorskoj visini nije takava da bi mogla izazavati bilo kakve probleme kod zdravog djeteta.
OT, iva_luca, malena ti je divna.iva_luca prvotno napisa
Mislim da i nije neki problem s bebama koji imaju nekoliko mjeseci, ali ne znam baš koliko je to praktično, meni osobno se ne bi dalo.
I pripazite na krpelje, ima ih strašno puno na Sljemenu.
Ja sam se dobro osjećala nakon poroda, ali mislim da tako brzo ne bih bila u kondiciji za penjanje...![]()
ma nadje se po netu ta informacija o nadmorskoj visini. tnks iva_luca i mikasad smo isli dva puta do pola, a sad cemo krenuti do gore. kad se ide pjesice pogotovu nema straha od izjednacavanja tlakova. zelim svima da se vrate u kondu sto prije. zao mi je sto ima toliko losih iskustva s poroda i sakacenja po bolnicama.