-
Bolovi i utrnulost stopala
Zanima me ima li netko iskustva s ovim. Zadnjih tjedan dana me stavišno bole stopala i to vanjski dio stopala i zglob, kao da je nešto polomljeno. Preko dana je više-manje ok, kad mirujem (sjedim, ležim) osjećam bol u zglobu, a kad ustanem nakon mirovanja stravično me boli, toliko da jedva hodam. MM mi je neki dan masirao stopala i kad jedirnuo tajvanjski dio meni su skoro krenule suze koliko je zaboljelo. Danas mi je malo utrnulo stopalo kad sam legla s malim, onak osjećala sam žmarce u stopalu skroz do zgloba. I to mi je više u desnom, nego u lijevom.
Prije sam imala uklještenje živca od kojeg me boljela cijela desna noga. Donji dio leđa me užasno boli i sad, barem nakon miraovanja dok ne postignem "radnu temperaturu". Ali ne spušta mi se bol kao kod uklještenja živca i više-manje mogu sve napraviti, bol u leđima nije epodnošljiva preko dana.
Ne da mi se baš obilaziti liječnike pa da me pošalju na fizikalnu. S tim imam loša iskustva :/ A moja kiropraktičarka mi je trenutno nedostupna, nisam kod nje bila preeedugo. Jedina je od te sorte kojoj vjerujem jer je u SAd završila medicinu i specijalizirala kiropraktiku.
E sad, ako netko zna, ima neku ideju, savjet....
Mislim da nije beznačajno ni to što imam 20+ kila viška
-
Mislim da bi ipak najbolje bilo otići liječniku jer sve to kreće iz kralježnice, pa dok se još može popraviti, idi!
-
to se otprilike nekidan i meni dogodilo, prestalo je bolit nakon dva dana, ali me već dva-tri dana nakon toga bole križa (mislim na donji dio leđa) i kad napravim neki krivi pokret unazad i sl. zaboli ko vrag.... E i da imam i ja +.... kg viška 8), pa...
Ja to malo povezujem i s promjenama vremena ne znam ne da se ni meni po dr., jer tada nikad kraja te idi ovamo, te onamo ne da mi se!!
-
Osoblje foruma
A ja sam se prekjucer probudila s bolnim ristom lijeve noge. Boli na dodir, bas je jako osjetljivo. Kad savijem prste prema dolje, malo me zateze i u zglobu. Rist malo natice dok hodam, ostalo je sve ok. Smijesno mi je to sto sam se takva probudila... nisam si nista napravila dan prije toga, ili se nicega ne sjecam.
Nis' mi jasno.
(Naravno, rijec je o istoj nozi u kojoj je napukao misic.. al' taj je sad ziv i zdrav.)
Nikad od mene nista osim Jeremije.
-
Treba uzeti u obzir i da su zadnje vrijeme temperature neprirodno visoke. Tijelu treba vremena da se navikne na to. Meni isto natiču noge (oko gležnjeva) i to već goooodinama. Više se ne zabrinjavam, samo ih tuširam toplo-hladno dok se stvar ne popravi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma