Kao prvo, mislim da nije fer napadati nekoga tko svoje slobodno vrijeme oduzima od svoje obitelji (a to je jako puno vremena u slučaju savjetnica za dojenje) da bi volonterski pomogao drugim majkama u trenucima kada im je pomoć zaista potrebna (a ruku na srce, jako je malo mjesta gdje u Hrvatskoj mogu dobiti ispravne informacije vezane uz dojenje).Pa za što se onda vi zalažete?(Govorim o ovima u SOS-u)
Kao drugo, kako bi itko ikome mogao nešto određivati?...navodno netko od Rode napunio gluposti o AD i o tome kako se MORA dojiti i jesti majčino mlijeko!!!Kako možete nekome "određivati" o tome?Jako sam ljuta što se toga tiče i nije fer da ponudite pomoć a onda dok ju trebate dati ste beskorisne..
I nikada, ama baš nikada od kada sam ovdje nisam čula da je netko iz Rode rekao da se dojiti mora. Zalaganje za to da, edukacija i preporuke da, naglašavanje prednosti majčinog mlijeka naspram AD da, ali da se nešto mora...![]()
A optužba o beskorisnosti, ah, možda iz tvoje perspektive. Vjeruj mi, te "beskorisne" savjetnice su spasile tolika dojenja koliko ih nisu valjda sve patronažne ove zemlje (bez uvrede patronaži).
Imaš sreće što si jedna od onih majki koje su u puno manjem postotku od onih, kako ih ti nazivaš, "bez majčinskog instinkta" koje su se za uspješno dojenje itekako morale pomučiti.Ja kada sam bila rodila niti sam se informirala o tome kako dojiti ni ništa u vezi toga pa sam znala, ako to netko ne može shvatiti onda nema "majčinskog instinkta"
Na ovo nemam šta drugo osim..Tako sam i bila čitala o vlažnim maramicama koje ste ukinuli![]()
Naravno. A Roda je tu da informira i pomogne roditeljima oko donošenja odluke o tome.svatko će odrediti što je najbolje za njihovo dijete.