-
Da, sada se budemo izvlačili..Jadno.. I nemoj mi stavljati pod prvo, drugo, kaj misliš kaj sam ti ja da mi budeš stavljala navode...??Misliš da si pod time pametnija?Toliko ste bile protiv vlažnih maramica da više tog foruma nema
Nema veze postavila sam konkretna pitanja što se toga tiče..Samo mi nije jasno kome ste to pomogle kod dojenja,još niti jednu ženu nisam to čula, a dok je mojoj kolegici trebala pomoć onda su se doslovno "usr.." one koje su trebale pomoći, inače i u bolnicama postoje ljudi koji ti neke stvari pokažu i nauče ne treba za to netko ko će mi preko telefona govorit šta da radim(popišat ću se od smijeha), a što se tiče majčinskog instinkta..Mogla bi o tome pričati danima, ali j.. ga ako to netko ne doživi njegov problem..Ja nisam imala pojma o ničem, ničem.. Sve sam naučila sama i s godinama slušala doktore, pedijatre..Svaka im čast, tu i tamo pročitam koju temicu pa odgovorim,ali tu ne tražim daljnje edukacije, za to postoje ljudi koji su stručniji, tako sam tu i čitala da vam ne treba nikakav doktor jer ste rodile jedno/dvoje dijece i znate što je najbolje za njih..hm...
A što se tiče moje kolegice...nije lijepo ni fer...I ako nema razgovora o tome što sam napisala onda neka se na pišu gluposti o sasvim nečem drugom..Samo sam pitala, di je bila SOS pomoć kada je mojoj kolegici bila potrebna? Da ne kažem di...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma